More

  Unitate și respect: polițist stins din viață la 45 de ani, comemorat de colegi

  Array

  Un om deosebit care a pus de multe ori meseria de polițist înaintea intereselor personale sau familiale a fost comemorat ieri la Hârlău de foștii săi colegi. În amintirea sa a fost oficiată o slujbă de pomenire în cimitirul Eternitatea, iar polițiștii au pus mână de la mână și au dat de pomană celor nevoiași în numele său.

  Gest nobil din partea polițiștilor la Hârlău: Ieri aceștia au organizat o acțiune de comemorare a unui fost coleg, Dan Rachieru, agent la Poliția Locală, stins din viață acum 2 ani.

  Polițistul de numai 45 de ani era dedicat meseriei, fiind acum regretat de colegii săi, marcați de moartea sa fulgerătoare, produsă din cauza unor afecțiuni cardiace agravate de toxicitatea tratamentelor, care i-au distrus în scurt timp ficatul și rinichii, grăbindu-i sfîrșitul.

  În urma sa a rămas o familie îndurerată cu doi copii minori, care simt în fiecare zi lipsa părintelui drag.
  Ieri preoții au oficiat la solicitarea colegilor săi de la Poliția Locală, o slujbă de pomenire în amintirea lui Dan Rachieru.
  slujba de pomenire
  După oficierea slujbei polițiștii au contribuit financiar pentru organizarea unui praznic, dând de pomană celor nevoiași, în amintirea fostului lor coleg.

  Precizăm că la inițiativa conducerii instituției, polițiștii obișnuiesc să organizeze astfel de acțiuni, dând dovadă de respect și considerație pentru cei care au slujit cu demnitate meseria de polițist.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Accident din cauza vitezei. Soferii au scapat cu viata

  Accident rutier in apropiere de podul peste calea ferata, la iesirea din Pascani. `In cursul zilei de sambata 23 ianaurie, in jurul orei 11...

  România s-a născut la Iași: 162 de ani de identitate și unitate națională în capitala istorică a României

  Acum 162 de ani, printr-una dintre cele mai mari inițiative de conștiință și putere națională, România se năștea la Iași, după secole de sacrificii...

  „Mortul viu” de la Iaşi rămâne mort din punct de vedere oficial. Dovada că e mai greu să învii decât să mori

  ”Mortul viu” aşteaptă decizia oficială a autorităţilor pentru a i se anula certificatul de deces şi a-şi continua viaţa în mod normal. Gabriel Luca, ieşeanul...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI