23.7 C
Paşcani
luni, august 15, 2022
Array

Unirea Ruginoasa la turneul de fotbal din Brașov

Unirea Ruginoasa la turneul de fotbal din Brașov

Una dintre cele mai importante competiții sportive pentru copii se desfășoară în aceste zile la Brașov. Echipa Unirea Ruginoasa este una dintre cele peste o sută de echipe din țară și străinătate ce participă la acest turneu de fotbal dedicat copiilor.

După prima zi de participare, micii fotbaliști sunt pe locul 2, în categoria lor de joc, an 2006, meciuri disputate cu echipe din București, Brașov și Republica Moldova. Ei au reușit un egal cu prima clasată – SCF Tică Dănilescu și au bătut cu 4 la 0 pe FC Brașov.

După mai multe meciuri, cei mai buni vor fi calificați în finala ce va avea loc joi, 9 febraurie. Echipa de fotbal copii din Ruginoasa este antrenată de către Constantin Cernăuțeanu. Deplasarea la Brașov a fost posibilă și datorită administrației locale ce a pus la dispoziție un microbuz.

Amintim că Unirea Ruginoasa a fost câștigătoarea campionatului de la Brașov în urma cu doi ani.

Brasov Indoor Cup este la ora actuala cel mai mare turneu international de fotbal in sala pentru copii si juniori din Sud-Estul Europei. An de an in competitie se inscriu peste 100 de echipe atat din Romania cat si din strainatate. Turneul are loc in luna februarie si se desfasoara in cele mai bune conditii pe suprafete de joc cu iarba artificiala, parchet sau caucho.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow