17.3 C
Paşcani
marți, octombrie 3, 2023
Array

Unii pascaneni parca traiesc in jungla, fac scandal si consuma alcool in toiul noptii. Un cetatean a amenintat si injurat patrula de politie

In unele zone din Pascani, sunt tineri care fac scandal saptamanal iar oamenii din blocuri nu se pot odihni pentru a merge la munca. Alti pascaneni se cred in filme si ameninta sau injura patrulele de politie, influnetati probabil si de muzica care promoveaza astfel de actiuni.

 

In data de 6 septembrie 2012, Gafon ionel de 36 ani din Pascani, a fost sanctionat contraventional de catre agentii Politiei Locale cu suma de 500 ron, pentru tulburarea ordinii si linistii din blocul in care locuieste, asta dupa ce timp de mai multe seri si-a terorizat vecinii cu muzica data tare si cu alte tipuri de inconveniente.

 

Cateva zile mai tarziu pe data de 9 septembrie 2012, in jurul orei 1.00, niste locatari de la Blocul C2 ce se afla situat pe strada Stefan cel Mare nu se puteau odihni si au chemat agentii politiei locale pentru ca niste tineri tipau cat ii tinea gura. Ajunsi la fata locului acestia au constatat faptul ca Sebastian Nedelcu de 22 ani si Florin Tuica de 21 ani ambii din Pascani, consumau bauturi alcoolice si disturbau linistea si ordinea publica. Acestia au fost sanctionati conform legii 61/1991 cu suma de 300 lei amenda.

 

Pe data de 19 august 2012, un pascanean, a adus injurii si amenintari patrulei de politie, pe strada Eugen Stamate. Este vorba despre Romica Baviz de 53 ani care nu a suportat sa vada o patrula de politie in zona pietei din deal si a inceput sa injure ca in codru si sa ameninte. Agentii l-au sanctionat cu amenda contraventionala in valoare de 500 lei.

Alte articole