14.9 C
Paşcani
luni, septembrie 25, 2023
Array

Unii pascaneni injura ca la usa cortului sau consuma alcool in spatii publice

O parte din locuitorii municipiului Pascani uita la nervi sau la bautura de faptul ca se afla intr-un spatiu public si injura ca pe stadion.

Pe 25 septembrie 2012, Liliana Stan de 38 ani din localitatea Harmanesti se afla pe Aleea Parcului unde se certa cu Remus Fanu. Aceste injurii au provocat indignarea trecatorilor din zona care au chemat Politia Locala. A fost sanctionata contraventional cu 200 lei amenda.

Pe 26 septembrie, Mihaela Doroftei de 36 ani din Pascani se certa pe Strada Fericrii cu Raluca Vintila adresandu-I acesteia tot felul de expresii jignitoare. Vecinii au sunat la politie iar acestia au amendat-o cu 200 lei pentru disturbarea ordinii si linistii publice.

Un grup de 4 minori consumau bauturi alcoolice pe data de 29 septembrie in parcul de pe Aleea Parcului. Este vorba despre Vasile Rosu de 17 ani, Marian Briciu de 14 ani, Andrei Tarniceanu de 15 ani si Daniel Varlan Cucu care desi sunt minori, raspund contraventional si au fost amendati cu cate 50 lei fiecare.

Pe 29 septembrie, Gabriel Moisuc de 22 ani din Pascani, alaturi de Daniel Baltag de 26 ani din Pascani, consumau bauturi alcoolice in fata blocului D10, de pe strada Cuza Voda. Cei doi au fost amendati de catre patrula de politie cu cate 100 de lei fiecare.

Orizont.info

Alte articole