-10.5 C
Paşcani
miercuri, februarie 8, 2023

Uniforme noi pentru poliţiştii locali

Uniforme noi pentru poliţiştii locali din Paşcani. Administratia locală va cheltui în acest an 17386 lei pentru achiziţionarea de echipamente noi în vederea înlocuirii celor vechi.

Anunţul privind selecţia de oferte fost publicat deja pe site-ul Primăriei.

“Fiecare poliţist local urmează să primească câte o cămaşă cu mâneca scurtă una cu mânecă lungă două perechi de pantaloni, de vară şi iarna şi o pereche de pantofi. Anul trecut nu au fost cumpărate haine noi deşi unele trebuie schimbate în fiecare an” a spus şeful Poliţiei Locale Paşcani, Vasilică Avasiloaei.

Tot pe lista de achiziţii sunt trecute şi alte cumpărări directe. Şi în acest an Primăria Paşcani contractează servicii de cadastrare în vederea înscrierii imobilelor în cartea funciara, în valoare de peste 130.000 lei, material de construcţii pentru situaţii de urgenţă de 1900 lei, material de curăţenie de aproape 20 000 lei şi registre şi imprimate speciale de peste 6000 lei. De asemenea municipalitatea contractează servicii de arhivare de 30.000 lei şi de consultanţă în vederea obţinerii unor finanţări pentru îmbunătăţirea infrastructurii rutiere şi implementarea unor măsuri pentru situaţii de urgenţă.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow