More

  Unele intersectii semaforizate nu mai sunt bune, desi au fost avizate

  Semafoarele din intersectia din fata Garii Pascani ar urma sa fie inchise la solicitarea Politiei rutiere. Masura ar fi necesara daca municipalitatea nu va face o serie de corectii privind traficul rutier din zona.

  Problema a fost discutata in sedinta Comisiei de Circulatie intrunita, joi, in sedinta. Reprezentantul Politiei a atras atentia ca sunt probleme pentru soferii care ies din rondul de la Gara, deoarece nu pot vedea culoarea semaforului din intersecita din apropiere. Comisarul Daniel Varlan a solicitat amplasarea unui semafor si la iesirea in strada principala care sa fie corelat cu cele aflate la capatul strazii Ceferistilor.

  Probleme ar fi si cu unele semafoare din intersectie, care au fost amplasate gresit. Reprezentatii Primariei au recunoscut ca nu a fost respectata solutia tehnica. Nu au fost montate pe stalpi pentru ca ar fi fost necesara taiarea unor copaci ci pe structuri improvizate la o inaltime mai mica care ar deranaja masinile masi, in trafic.

  Critici au fost aduse si in legatura cu alte intersectii semafortizate desi ele au fostamenajate cu solutiile si avizul Comisiei de Circulatie din care a facut parte un alt reprezentant al Politiei. S-a ajuns la concluzia ca ar fi fost necesar si avizul Politiei Rutiere Iasi.

  In aceeasi sedinta s-a incercat obtinerea unui aviz de criculatie pe strada Garii, investitie finalizata care trebuie predata de constructor, Primariei Pascani. Pentru ca unii memri ai Comisiei de Circulatie au refuzat sa isi asume astfel de responsabilitati, a fost numita o echipa de verificare la fata locului.

  Ce părere ai?

  loading...

  Related Articles

  Consilier local până în ultima zi. Proiect de hotărâre pentru un parc industrial

  Un consilier local din Paşcani a depus un proiect de hotărâre în vederea identificării unei suprafeţe de teren pentru amenajarea unui parc industrial. Sorin...

  Promisiunile lui Orban pentru județele Moldovei. Șoseaua care “va fi finalizată înainte de termen”

  Prim-ministrul Ludovic Orban, preşedintele PNL, a prezentat, sâmbătă, într-o conferinţă de presă organizată în municipiul Bacău, proiectele pe care Guvernul le are în infrastructura...

  Operatorul de transport: Problemele minore apărute la două autobuze au fost rezolvate

  Probleme minore la două dintre autobuzele SH achiziţionate de curând de noul operator local de transport public local. La sfârşitul săptămânii trecute, în cursul...