25.2 C
Paşcani
vineri, iulie 1, 2022
Array

Unde vor fi amplasate radarele în acest weekend

Radar MCV Politia Rutiera PascaniActiune ampla a politistilor de la Rutiera. In cadrul unei activitati, inceputa la sfarsitul lunii mai, agentii de la Circulatie vor actiona si in acest weekend, in principalele zone, in care au avut loc accidente rutiere.

Activitatea care se desfasoara la nivelul Serviciului Rutier Iasi are ca scop prevenirea unor eventuale evenimente rutiere din cauza vitezei sau a nerespectarii celorlalte reguli de circulatie.

In zona municipiului Pascani, lucratorii Biroului Rutier vor actiona in zilele de sambata si duminica cu cele doua autoturisme MCV din dotare pe Drumul European E85, in zona localitatii Motca si pe Drumul National 28A, in zona suburbiilor Blagesti si Gastesti.

Pana in acest moment, politistii au intocmit zeci de procese verbale pentru abateri la regimul rutier si au intocmit si un dosar penal unui mopedist care a fost prins conducand, fara a poseda permis de conducere.

In cadrul activitatii, agentii de la Rutiera vor fi sustinuti si de echipaje de politie atat de la Siguranta Publica cat si de la Sectia 6 Politie Rurala Pascani.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

O noua majorare a salariilor, la Primăria Pașcani. Cât câștigă șefii din instituție

  Salariile functionarilor si a personalului contractual din Primăria Pașcani...

Conducerea CSM a renunțat la ștrand, înainte de a fi deschis

Conducerea clubului CSM Pașcani a hotărât sa renunțe la...

Accident rutier cu două victime între Mircești și Răchiteni

Accident rutier cu două victime între Mircești și Răchiteni,...
Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow