More

  Unde vor fi amplasate radarele în acest weekend

  Array

  Radar MCV Politia Rutiera PascaniActiune ampla a politistilor de la Rutiera. In cadrul unei activitati, inceputa la sfarsitul lunii mai, agentii de la Circulatie vor actiona si in acest weekend, in principalele zone, in care au avut loc accidente rutiere.

  Activitatea care se desfasoara la nivelul Serviciului Rutier Iasi are ca scop prevenirea unor eventuale evenimente rutiere din cauza vitezei sau a nerespectarii celorlalte reguli de circulatie.

  In zona municipiului Pascani, lucratorii Biroului Rutier vor actiona in zilele de sambata si duminica cu cele doua autoturisme MCV din dotare pe Drumul European E85, in zona localitatii Motca si pe Drumul National 28A, in zona suburbiilor Blagesti si Gastesti.

  Pana in acest moment, politistii au intocmit zeci de procese verbale pentru abateri la regimul rutier si au intocmit si un dosar penal unui mopedist care a fost prins conducand, fara a poseda permis de conducere.

  In cadrul activitatii, agentii de la Rutiera vor fi sustinuti si de echipaje de politie atat de la Siguranta Publica cat si de la Sectia 6 Politie Rurala Pascani.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet