20.5 C
Paşcani
luni, august 15, 2022
Array

Unde puteți vota la alegerile generale

Au fost delimitate secţiile de votare în municipiul Paşcani. Astfel pentru alegerile din 11 decembrie 2016, în funcţie de zona în care stau, păşcănenii sunt aşteptaţi la una dintre secţiile puse la dispoziţie de administraţia locală.

În oraş vor fi amenajate 23 secţii de votare, 13 în zona Deal şi 10 în Vale. Printre şcolile şi grădiniţele unde păşcănenii sunt aşteptaţi la vot se află Liceul Teoretic “M. Costin”, Colegiul Tehnic “CF. Unirea” sau Şcoal Specială. În Deal, pe lângă instituţiile de învăţământ şi grădiniţe, alegătorii sunt aşteptaţi să voteze şi la Casa de Cultură unde vor fi amenajate două secţii de votare.

Secţiile de votare se vor deschide pe 11 decembrie, încă de la ora 7.00 dimineaţă şi vor fi închise la 21.00. În funcţie de zona în care locuiesc, păşcănenii sunt aşteptaţi în acest interval orar la secţiile de votare la care sunt repartizaţi. De asemenea, alegătorii trebuie să aibă asupra lor un act de identitate valabil.

O premieră pentru alegeri o reprezintă sistemul de supraveghere video. La alegerile din 11 decembrie activitatea din secţiile de votare va fi înregistrată audio –video, neîntrerupt după ora 21.00, pentru a supraveghea numărarea voturilor. Înregistrarea va fi făcută de operatorul de calculator, dintr-un punct fix.

Potrivit Biroului Electoral Central, participă la alegerile parlamentare: PSD, PNL, UDMR, Uniunea Salvaţi România (USR), Alianţa Liberalilor şi Democraţilor (ALDE), Partidul România Unită (PRU), Partidul Mişcarea Populară (PMP), Alianţa Noastra România (ANR), Partidul Socialist Român (PSR), Partidul România Mare (PRM), plus candidaţii independenţi.

sectii votare by orizontul pascani on Scribd

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow