Mobilizare generala in municipiul Pascani pentru a mentine in limitele normalului traficul rutier si siguranta cetatenilor. Reprezentantii administratiei locale au anuntat ca au fost mobilizate toate autospecialele si echipele necesare pentru ca drumurile sa fie curatate si sa nu existe blocaje. 

Date fiind precipitațiile sub formă de ninsoare destul de abundente și temperaturile negative, societățile și serviciile comerciale subordonate municipalității au mobilizat toate utilajele și echipele necesare pentru a combate efectele negative ale iernii.

Se lucrează continuu mai ales pe străzile, trotuarele, pante, căile de acces principale și treceri de pietoni cu utilajele din dotare Principalele zone unde s-a intervenit sunt cele din zona sediilor spitalelor, Serviciului de Ambulanță, școli și suburbii.

Problemele legate de starea drumurilor din Municipiu pot fi sesizate la numărul de telefon 0232.76.25.30. Pentru eventualele probleme apărute pe trotuare sau zone pietonale este disponibil numărul de le telefon al ECO Salubritate 0232 763 400” precizeaza autoritatile printr-o postare pe Facebook.

De asemenea, administratia locala face apel si la spiritul civic al trecatorilor. Cei care observa persoane care au nevoie de ajutor, cum ar fi oamenii strazii, sunt rugati sa sune de urgenta la 112 pentru a evita producerea unor tragedii.

Primăria Municipiului Pașcani face apel la cetățeni ca, dacă observă persoane fără adăpost în spații deschise în această perioadă cu temperaturi negative, să apeleze numărul unic de urgențe 112 sau Dispeceratul Poliţiei Locale. Persoanele astfel identificate vor fi conduse la spital pentru a primi ajutorul necesar.

RAGCL Pascani a cerut intrarea in insolventa, din cauza datoriilor. Ce ar trebui sa se intample cu transportul in comun?
Slider