More

  Unde poți petrece de 8 Martie – VIDEO

  Array

  Pentru că luna martie este dedicată femeii, fie că vorbim despre mamă, soţie sau iubită, acest timp se cere a fi valorificat într-un mod unic, în care fiecare femeie să se simtă iubită şi importantă. Restaurantele si cluburile din Municipiu s-au pregatit cu meniuri speciale pentru Ziua Femeii.

  restaurant central
  De exemplu, Restaurantul Imperial Ballroom din cadrul Hotelului Central promite o petrecere de neuitat cu un meniu special creat si o muzica atent selectata. Costul petrecerii este de 69 lei de persoana, iar rezervarile se fac la 0232 76 55 40 sau 0722 355 469. Petrecerea incepe in seara zilei de 8 martie de la ora 19.00.

  Distractie maxima promit si patronii de la Incanto. Aici sunt asteptati tinerii la discoteca, sambata, 8 martie, incepand cu ora 21.00. Invitatul special va fi actorul din telenovela „Pariu cu viata”, Dorian Popa. Intrarea va fi libera, iar atmosfera va fi intretinuta de DJ-ul Andrei Ticau.
  Pentru cei care vor o atmosfera mai linistita si un meniu special, sunt asteptati in locatia „Pizza, Pasta e Basta!” unde pot savura bucate italienesti, de la paste, pizza, bruschetti pana la prajituri traditionale, asortate cu un pahar de vin alb sau rosu. Preturile sunt accesibile si meniul e a la carte.

  pizza, pasta e basta!

  Si la „Grand Castel” se organizeaza petrecere in seara de 8 martie. Aperitiv, un fel principal si un desert, dar si muzica live asigurata de o formatie din oras. Pretul este de 75 lei, de persoana. Rezervari se fac la numarul de telefon 0743 80 22 51.

  Restaurantul „Victoria” vine si el cu oferta pentru petrecerea zilei de 8 Martie. Astfel, cu un meniu la alegere, intr-un ambient placut si cu muzica live, cantata de catre formatia Etno puteti face rezervari la 0721 265 056.

  Si cluburile din Pascani organizeaza petreceri. www.bittv.info

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Zeci de pășcăneni din etapa a doua s-au imunizat la centrul de vaccinare de pe strada Sportului

  In municipiul Pascani luni a inceput vaccinarea impotriva COVID-19 a persoanelor care se incadreaza in cea de-a doua etapa a campaniei de imunizare. Activitatea...

  Comisiile de specialitate au fost completate. Mai multi la Economic, mai putini la Educatie

  Desi a castigat alegerile locale pentru Consiliul Local , la diferenta de cateva sute de voturi de organziatia PNL iar cele doua formatiuni au...

  Reprezentantii Consiliului Local in CA-urile scolilor

  Legislativul pascanean a fost convocat in regim de urgenta pentru desemnarea reprezentantilor in Consiliile de Administratie si Comisiile pentru Evaluarea si Asigurarea Calitatii, in...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI