More

  Unde poți petrece de 1 decembrie în Pașcani

  Se apropie ziua de 1 Decembrie, sărbătoarea românilor, iar pe lângă paradele militare și fasolele cu cârnați din orașele mari sau depunerile de coroane și spectacole artistice, sunt organziate tot felul de evenimente în locații. Se anunță seara cu mâncare și muzică românească de unde nu vor lipsi horele. Pentru cei care preferă discotecile și vor să danseze, cluburile au pregătit petreceri.

  Se apropie cu pași repezi 1 Decembrie, iar majoritatea beneficiază de minivacanță. Sunt care preferă să plece la munte sau chiar în străinătate iar pentru cei care rămân acasă, localurile vin în întâmpinarea lor cu petreceri de pomină.

  De exemplu, la Retro din Pașcani va avea loc o seară românească dar și petrecerea de un an a localului. Pe lângă mâncarea românească va fi și muzică de petrecere dar și un spectacol de stand up comedy. Petrecerea e pentru toate vârstele, locația având și spațiu de joacă pentru cei mici.

  Și la Trattoria se organizează petrecere românească cu muzică de calitate. Din meniu nu lipsește gustărica din slăninuță afumată, ceapă, cârnați, tobă, pârjoluțe sau caș. De asemenea gustoasele sărmăluțe moldovenești și colțunașii cu brânză dulce și dulceață.

  Pentru cei care vor să danseze pe hiturile momentului sunteți așteptați la New Art Cafe. Aici petrecere începe de pe 29 noiembrie unde sărbătoriții vor participa la tombole. Se anunță seri incendiare cu muzică bună și distracție la maxim.

  Detalii despre evenimente și unde puteți face rezervări găsiți pe pagina de facebook a locațiilor.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  22.000 de români au cerut să fie păsuiţi de bănci în primele luni din 2021. Experţii atrag atenţia ce riscuri vin la pachet

  22.000 de români au cerut să fie păsuiţi de bănci în primele luni din 2021. Experţii atrag atenţia ce riscuri vin la pachet. //

  ApaVital anunță că va achita redevența către municipalitate

  ApaVital a precizat prin intermediul unui comunicat de presa ca a facut demersurile necesare asa incat sa poata achita revedenta către muncipiul Pașcani. //

  De astăzi, vaccinarea cu AstraZeneca se poate face fără programare în centrele care au locuri disponibile

  De astăzi, vaccinarea cu AstraZeneca se poate face fără programare în centrele care au locuri disponibile. //

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet