25.8 C
Paşcani
sâmbătă, august 13, 2022

Unde investește Doina Cepalis cele 10 milioane de euro obținute din vânzarea companiei Te-Rox Prod? Afacerista de succes din Iași a înființat firma în urmă cu 13 ani, la Pașcani

După ce Doina Cepalis a vândut afacerea cu 10 milioane de euro grupului suedez Holmbergs, acționarii se gândesc deja la extinderea companiei. Potrivit femeii de afaceri, numărul de angajați va crește în următoarea perioadă, iar dezvoltarea firmei de la Pașcani va fi tot în domeniul unde activează deja de 13 ani. Grupul Te-Rox Prod din Pașcani, Iași, care produce huse și sisteme de siguranță pentru scaunele auto pentru copii, are 3 fabrici, afaceri cumulate de 30 de milioane de euro și aproximativ 800 de salariați.

Doina Cepalis susține că planurile de dezvoltare a afacerii, după ce a fost efectuată tranzacția cu grupul suedez, presupun o creștere a numărului de angajați. Astfel, extinderea Te-Rox Prod ar putea presupune investiția într-o nouă fabrică unde se vor produce huse și sisteme de siguranță. Doina Cepalis va rămâne în continuare administratorul companiei pe care a înființat-o în urmă cu 13 ani după ce s-a alăturat acționarilor Holmbergs Safety Group.

„Grupul Te-Rox a fost vândut pentru a ne extinde și dezvolta noi proiecte. Numărul de angajați va crește, într-un viitor apropiat. Eu și Roxana, (n.r.- Roxana Cepalis, fiica femeii de afaceri) suntem și acționari în grupul Holmbergs. Sunt în continuare administratorul companiei Te-Rox și în consiliul de administrație al grupului”, susține Doina Cepalis.

Continuarea pe BZI

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow