-4.9 C
Paşcani
luni, februarie 6, 2023

Undă verde pentru magazinul Dedeman de la Pașcani: lucrările de construire vor începe în primăvara anului 2023

Consilierii locali din Pașcani au aprobat în unanimitate proiectul de Plan Urbanistic Zonal (PUZ) propus de Dedeman pentru construirea primului magazin în oraș, și al treilea din județul Iași. Autorizația de construire va fi emisă, cel mai probabil, în toamna acestui an.

Înainte de construirea magazinului, Dedeman trebuie să demoleze aproape 30 de construcții care au o suprafață desfășurată de circa 28.000 mp. Lanțul de retail are la dispoziție o suprafață de peste 60.000 mp pentru amenajarea facilităților specifice unui astfel de magazin de materiale de construcții. Cel mai probabil, lucrările de construire vor începe în primăvara anului 2023, după ce vor fi dezafectate construcțiile existente.

Așa cum APIX.ro a relatat în premieră, în documentațiile depuse la instituțiile avizatoare, în acte figurează doi beneficiari ai planului urbanistic: Dedeman și Integrata Pașcani, ultima companie fiind a Doinei Cepalis. Potrivit surselor APIX.ro, între cele două companii există o promisiune de vânzare-cumpărare în sensul achiziției de către Dedeman a unor parcele de teren de la Integrata.

Continuarea pe apix.ro

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow