12.2 C
Paşcani
sâmbătă, iunie 3, 2023

Un week-end de distracție la Pașcani, de „Ziua Copilului”

Se anunta trei zile ca in povesti pentru copii, in municipiul Pascani. De ziua lor, „Ziua Internationala a Copilului – 1 iunie”, administratia s-a gandit sa organizeze evenimente pe tot parcursul week-end-ului, incepand de vineri, 31 mai si pana duminica, 2 iunie, cu manifestari in diferite locatii.


Vineri la sediul primariei vor fi acordate 120 de burse de performante elevilor olimpici cu rezultate la nivel judetean si national.

Sambata, 1 iunie, centrul municipiului va fi inchis pentru un concurs de desene pe asfalt dedicat celor mici. Dupa-amiaza, piateta din fata Primariei se va transforma intr-un loc desprins din desenele Disney. Vor fi magicieni, personaje indragite de cei mici, ateliere de lucru si un carnaval.

Manifestarile dedicate copiilor se vor finaliza duminica, 2 iunie, cand cei mici insotiti de parinti si bunici sunt asteptati in Parcul Municipal, unde voluntarii de la Asociatia Sansa 2010 ii vor face sa se simta ca intr-o tabara, plina de aventuri.

Mentionam ca cele trei zile de sarbatoare sunt organizate de Primaria Municipiului Pascani, in parteneriat cu Casa de Cultura „Mihail Sadoveanu”, Biblioteca „Leonard Gavriliu” si Asociatia Sansa 2010.

 

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow