16.3 C
Paşcani
luni, mai 29, 2023

Un vot pentru Alicia! O voce deosebită la Duelul Pianelor de pe TVR 2

O adolescentă din Pașcani a ajuns la TVR, la un concurs de muzică. Vocea deosebită a dus-o până la acest punct momentan, iar voi, pășcăneni și nu numai o puteți vota, adică să scrieți numele ei în comentul de pe facebook sau de ce nu să distribuți postarea și să o susțineți pe fată. Este vorba despre Andreea Alicia Dediu. 

Duelul pianelor

DUEL PE FACEBOOK!In această vară Duelul Pianelor a căutat debutanți în interpretări live. După ce i-au ascultat cu atenție, Paula Seling, Ovi şi Adrian Enache au ales cele mai bune 22 de voci. Tinerii talentați au fost invitaţi să filmeze în studioul Duelul Pianelor și, incepând din această seară, intră in DUEL PE FACEBOOK, o competiție muzicală ce le poate aduce nu doar titlul de vedetă DUELUL PIANELOR, ci și un premiu!Prieteni, incepând de acum și până sâmbăta viitoare la ora 19.00, sunteți invitați să ii ascultați și să ii votați pe cei doi concurenți din această săptămână – LUANA FLOREA și ANDREEA DEDIU – cu un comentariu cu numele celui care vă place. Ii puteți vota pe cei doi concurenți de pe același cont de facebook, dar O SINGURĂ DATĂ pe fiecare!Concurentul cu cele mai multe comentarii (voturi) va castiga concursul Duel pe Facebook. Câștigătorul va fi anunțat în Ediția Specială de Crăciun a emisiunii de la TVR2 și va primi un premiu de 2.000 de lei.SUCCES! #duelpefacebookMai multe detalii și regulamentul concursului pe >>>goo.gl/XBup9d

Posted by TVR2 on Saturday, November 25, 2017

 

Duelul Pianelor a căutat debutanți în interpretări live. După ce i-au ascultat cu atenție, Paula Seling, Ovi şi Adrian Enache au ales cele mai bune 22 de voci. Tinerii talentați au fost invitaţi să filmeze în studioul Duelul Pianelor și, incepând din această seară, intră in DUEL PE FACEBOOK, o competiție muzicală ce le poate aduce nu doar titlul de vedetă DUELUL PIANELOR, ci și un premiu! Până sâmbăta viitoare la ora 19.00, sunteți invitați să o votați pe ANDREEA DEDIU – cu un comentariu la postare. Câștigătorul va fi anunțat în Ediția Specială de Crăciun a emisiunii difuzată de TVR 2. 

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow