11.5 C
Paşcani
miercuri, mai 18, 2022
Array

Transport greu cu emotii din cauza zapezii

Trei camione agabaritice cu piese pentru parcul eolian din Vanatori au ramas in noaptea ce a trecut la Pascani. Din cauza poleiului de pe strazi, soferii masinilor de mare tonaj nu s-au incumetat sa mearga mai departe. Astazi, vehiculelor ramase in municipiu s-au alaturat altele, iar transportul a plecat spre destinatia finala.

masini de mare tonaj
O parte din transportul special pentru parcul eolian din Vanatori a ramas in noaptea ce a trecut la intrarea in Pascani dinspre Iasi. Drumurile din comuna erau inghetate si cu polei, motiv pentru care, vehiculele au ramas in parcarea din fata unei benzinarii.

In tot acest timp, in Vanatori s-a dat cu material antiderapant iar strazile au fost curatate. Astfel ca astazi vehiculele au plecat din Pascani.

Celor trei camioane s-au mai alaturat inca un transport special. In jurul orelor 15:00, echipaje de la Politia Locala Pascani au condus convoiul cu masinile uriase spre iesirea din municipiu inspre Valea Seaca.

Mentionam ca transportul de astazi este cel de-al treilea in ultimele zile. Toate vor ajunge la Vanatori acolo unde se construieste un parc eolian, investitia ajungand la circa 50 milioane de euro.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articoleAdis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow