More

  Un tir a blocat circulația mai bine de o oră la intrarea în Pașcani – GALERIE FOTO

  Array

  Un tir a blocat circulația mai bine de o oră la intrarea în Pașcani

  Un tir a blocat circulația mai bine de o oră la intrarea în Pașcani. Sute de mașini, care au tranzitat orașul duminică seara au fost nevoite să aștepte pentru ca autotrenul să fie pus pe drum. Incidentul a avut loc din cauza blocării roților. Noroc că șoferul, un bărbat din Iași, a știut cum să reacționeze și a evitat o tragedie. Tirul încărcat cu 7 tone de marfă s-a oprit în parapeții de oțel.

  Vezi materialul video în cadrul știrilor INFOBIT. 

  Aceasta era atmosfera aseară, 5 iunie, in jurul orei 19.00 la ieșirea din Pașcani în apropiere de podul de peste Siret. Sute de mașini în așteptare, zeci de oameni care încercau să scoată cabina tirului din parapeți și polițiști care dirijau traficul.

  Unii martori sau dintre cei care au dat ajutor au venit și cu idei cum să repună tirul în circulație.

  După mai bine de o oră, timp în care circulația a fost blocată pe ambele sensuri, totul a revenit la normal. Șoferul, Petronel din Iași în vârstă de 42 ani a spus că în mers au intervenit defecțiuni la partea tehnică a motorului și a pierdut controlului volanului. “Am fost un norocos” spune șoferul după ce a conștientizat cele întâmplate.

  În acest timp, o femeie a avut nevoie de îngrijiri medicale, fiind preluata de ambulanțieri dintr-un capat în celălalt pentru a fi transferată la Spital.

  Tirul cu numere de Iași venea din direcția Iași spre Pașcani pentru a lăsa marfa aici, în oraș la o magazie.

  Șoferul profesionist și-a cerut scuze de cele întâmplate și a mulțumit tuturor celor care s-au implicat pentru ca autotrenul să fie pus din nou în circulație.

   

   

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Soluții pentru bolnavii cronic care nu apar în baza de date a CNAS. Cum se pot înscrie pentru vaccinare

  STS a anunțat cum se pot înscrie pe platforma pentru vaccinare bolnavii cronic care nu se regăsesc în baza de date a CNAS, după ce...

  STS: Peste 300.000 de persoane programate pentru vaccinare anti-COVID în etapa a ll-a

  Peste 300.000 de persoane s-au programat pentru vaccinare anti-COVID în etapa a ll-a până luni, la ora 15:30, mai mult de jumătate fiind adulţi...

  Carantina la sosirea în țară a fost eliminată pentru persoanele vaccinate cu a doua doză de cel puțin 10 zile

  Persoanele care sosesc în România din zone de risc nu mai trebuie să stea în carantină dacă au primit a doua doză de vaccin...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI