13 C
Paşcani
luni, martie 27, 2023
Array

Un camion a intrat într-o mașină de salubritate. Doi muncitori, în stare de soc

Un camion a intrat într-o mașină de salubritate. Doi muncitori, în stare de soc

Accident rutier pe strada Dragoş Vodă, din municipiul Paşcani, în această dimineaţă. Un camion încărcat cu produse de construcții a intrat într-o maşină de salubritate care încarcă gunoi în zona respectivă. În spatele utilitarei, erau doi angajaţi, care din fericire, au scăpat fără să fie răniţi, însă au făcut atac de panică. La faţa locului a venit un echipaj SMURD, care a acordat muncitorilor îngrijiri medicale. Motivul accidentului: camionul ar fi rămas fără frâne.

O tragedie a fost evitată în ultimele momente, în această dimineaţă, în Paşcani. Doi muncitori de la firma de salubritate erau cât pe ce să fie striviţi, după ce un camion cu ciment, pierdut de sub control, a intrat în maşina care încarcă gunoiul pe strada Dragoş Vodă.

Potrivit celor spuse de şoferul camionului, un tânăr de 23 de ani din Suceava, maşină de mare tonaj ar fi rămas fără frâne și noroc că nu avea viteză. Vehiculul era încărcat cu produse de construcții şi venea de la Bicaz.

Cei doi angajaţi care s-au ferit în ultima clipă de a fi prinşi între cele două maşini, ar fi intrat în stare de şoc şi au avut nevoie de îngrijirile medicale oferite de echipajul SMURD, sosit la faţa locului.

O echipa de poliţie a sosit la accident şi se fac cercetări.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow