12.7 C
Paşcani
sâmbătă, octombrie 23, 2021

Un tânăr voluntar din Pașcani s-a stins din viață fulgerător

Veste tragica printre tinerii voluntari din municipiul Pascani. In cursul zilei de joi, un pascanean in varsta de 27 de ani a murit subit. Stefan Bogdan ar fi suferit un infarct, dupa spusele unor apropiati, si a lasat in urma multa durere atat in randul familiei, cat si printre cei care l-au cunoscut.

A fost voluntar la ATOR Pascani, Asociatia Lumina si Dar, iar de trei ani se alaturase celor de la Crucea Rosie.

Pe retelele de socializare, apropiatii isi striga durerea si il descriu pe Stefan Bogdan, ca pe un tanar care a avut un suflet bun si a fost aproape de cei care au avut nevoie de ajutor.

Dragul meu Bogdan,

Nu pot decât să îți mulțumesc pentru tot ajutorul pe care ni l-ai dat la asociație (în vremea când eram și eu voluntar ca tine) implicându-te activ în toate eforturile noastre de a forma o generație de tineri care să reprezinte România oriunde vor merge. Mulțumesc pentru toate momentele în care am pregătit cadourile copiilor alături de Moșu, mulțumesc pentru toate zâmbetele și bucuriile aduse pe chipul copiilor, dar și al nostru al voluntarilor.

Eu vreau să îți cer iertare și pentru că nu am apucat să mai vorbesc cu tine. Te voi purta în suflet mereu. Nu te vom uita, nici noi, nici copiii de la Asociație. Vestea morții tale ne-a sfâșiat inimile de durere și ne-a lăsat muți de uimire. Cred cu tărie că pentru bunătatea ta copilăroasă vei primi un loc în cer.

Multumim coleg, voluntar și prieten bun al copiilor !

Dumnezeu să te ierte !

PS: Punem și noi și copiii o rugăciune sinceră către Dumnezeu pentru tine...” precizeaza reprezentantii Asociatiei Lumina si Dar.

 

Astăzi cerul plânge împreună cu inimile noastre.

Bogdan, colegul nostru din prima generația de atoreni, a plecat dintre noi … Nu putem decât să ne exprimăm sincer tristețea pentru un tânăr atât de bun și de inimos.

Mulțumim suflet bun! Nouă nu ne rămâne decât să îți urmăm exemplul bun și implicarea plină de dăruire.

Lumina faptelor tale bune să te urmeze la ceruri și să îți odihnească inima în Împărăția Cerurilor !

Dumnezeu să îl ierte!

Echipa ATOR Pașcani.”

 

„Se spune ca Dumnezeu ia la El oamenii buni, de care are are nevoie! Drum lin catre Imparatia Sa suflet bun! Ne vom aminti mereu de tine! Ai fost palma care a mangaiat sufletul batranilor si zambetul de pe chipul copiilor!Ramas bun Gabriel Stefan, vei ramane mereu in sufletul nostru!” – Iuliana Niculita, Donatii Pascani.

Acum, cu totii ii deplang lipsa.

DE LA ACELAȘI AUTOR

Primele informații în urma anchetei buletinelor falsificate de la Târgu Frumos. Documentele erau folosite pentru a trece granița spre Anglia

Barbatul din Targu Frumos retinut joi, 21 octombrie, pentru infracţiunile de fals în înscrisuri sub semnătură privată,...

Noi angajări la Primăria Pașcani. Inspector la Investiții și doi consilieri juridici

Noi angajari la Primaria Pascani. Administratia locala cauta inspector pentru Serviciul Tehnic si Investitii si doi consilieri...

FOTO | Incendiu în Târgu Frumos la o casă. Acoperișul distrus de flăcări

Inca un incendiu cauzat de cosul de fum a avut loc in noaptea de joi spre vineri,...

Aglomerație la parchetul din Pașcani. Zeci de localnici au venit în fața instituției după ce opt tineri au fost reținuți

Aglomeratie in fata Parchetului de pe langa Judecatoria Pascani, joi, 21 octombrie, la pranz. Zeci de persoane...

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI