17.7 C
Paşcani
joi, mai 19, 2022
Array

Un tânăr din Valea Seacă posibil să joace la Steaua București

Costel Gâlcă a început deja să se gîndească la campania de achiziţii din această iarnă. În aceste condiţii, surse din anturajul roş-albaştrilor ne-au dezvăluit că, recent, antrenorului din Ghencea i-a fost propus Alexandru Creţu, 22 de ani, fotbalist pe care fostul internaţional îl place foarte mult mult. De ce? Jucătorul lui CSMS Iaşi este tipul de fotbalist polivalent, care poate juca fundaş dreapta, fundaş central şi mijlocaş la închidere.

alex cretu

Contactat telefonic, Florin Prunea, preşedintele clubului CSMS Iaşi, a confirmat interesul roş-albaştrilor pentru jucătorul moldovenilor, dar a mai dezvăluit că internaţionalul Under 21 este dorit şi de alte echipe din Liga I şi din străinătate.

“Nu doar Steaua se interesează la ora asta de Alexandru Creţu. Pînă acum nu am avut nici un contact oficial cu conducătorii acestei echipei, dar am primit mai multe semnale, pe cale neoficială, din Ghencea. Acest jucător este cel mai bun fotbalist al generaţiei sale de la lotul de tineret şi sînt sigur că Gâlcă îl ştie foarte bine. De Creţu s-au interesat şi alte echipe din Liga I şi din străinătate. Este normal ca el să intre în atenţia echipelor mari de la noi, după ce antrenorii care îl doresc au primit referinţe bune despre acest jucător”, a încheiat Prunea.

Surse din anturajul Stelei au dezvăluit că Alexandru Creţu nu se află pentru prima dată pe lista de transferuri a clubului din Ghencea. Anul trecut, după ce Vlad Chiricheş s-a transferat la Tottenham, fostul antrenor al campionilor, Laurenţiu Reghecampf, a intenţionat să îl transfere la echipa sa pe tînărul fotbalist al clubului CSMS Iaşi. Însă, din anumite motive, tranzacţia nu s-a mai materializat.

sursa fanatik.ro

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articoleAdis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow