More

  Un tanar din Targu Frumos a castigat o AVERE cu doar un leu

  Array

  Un tanar de 32 de ani din Iasi a pariat un leu pe scorul a 15 meciuri din Cupa Germaniei si va incasa 100 de mii de lei pentru ca a ghicit toate rezultatele.

  Neculai pariaza frecvent pe meciurile de fotbal, insa niciodata mai mult de 5 lei. Castigul de o suta de mii de lei a venit insa dupa ce a pariat numai un leu.

  Castigatorul miliardului locuieste cu mama lui in orasul Targu Frumos, din judetul Iasi. Femeia are 60 de ani, iar pensia ei este singurul venit din casa. Neculai urmeaza la fara frecventa cursurile facultatii „Finante Banci” in speranta ca-si va schimba destinul. Schimbarea a venit insa de unde nici nu se astepta.

  Casa de pariuri din Targu Frumos are ragaz 90 de zile sa ii dea castigatorului banii. Totul in baza unui bilet pe care Neculai il pazeste acum cu pretul vietii.

  „Au mai fost castiguri aici, dar nu atat de mari. E o casa norocoasa si credem ca dupa ce se va afla de castigul asta va veni mai multa lume” spune un angajat al agentiei.

  Neculai a castigat pentru ca a ghicit toate cele 15 rezultate ale meciurilor pe care a pariat.

  Sursa: Pro TV

  loading...

  Ce părere ai?

  Related Articles

  COD GALBEN de caniculă și vânt în cinci județe din Moldova

  Interval de valabilitate: 07 și 08 august; Fenomene vizate: caniculă, intensificări ale vântului; Zone afectate: conform textului și hărții Pe arii extinse în regiunile sudice și estice...

  60% dintre ieşenii pozitivi au fost recent pe Litoral. Familii întregi, internate în spital

  Cifre de-a dreptul alarmante obţinute de Ziarul de Iaşi de la autorităţile medicale care se ocupă de pandemie. Spun acestea că, în ultima perioadă,...

  Record de decese și de cazuri noi de COVID-19, în ultimele 24 de ore

  În ultimele 24 de ore au fost 1.378 de cazuri noi de COVID-19, din 23.956 de teste efectuate. Este cel mai mare număr de...

  Opinii