More

  Un tanar din Targu Frumos a castigat o AVERE cu doar un leu

  Array

  Un tanar de 32 de ani din Iasi a pariat un leu pe scorul a 15 meciuri din Cupa Germaniei si va incasa 100 de mii de lei pentru ca a ghicit toate rezultatele.

  Neculai pariaza frecvent pe meciurile de fotbal, insa niciodata mai mult de 5 lei. Castigul de o suta de mii de lei a venit insa dupa ce a pariat numai un leu.

  Castigatorul miliardului locuieste cu mama lui in orasul Targu Frumos, din judetul Iasi. Femeia are 60 de ani, iar pensia ei este singurul venit din casa. Neculai urmeaza la fara frecventa cursurile facultatii “Finante Banci” in speranta ca-si va schimba destinul. Schimbarea a venit insa de unde nici nu se astepta.

  Casa de pariuri din Targu Frumos are ragaz 90 de zile sa ii dea castigatorului banii. Totul in baza unui bilet pe care Neculai il pazeste acum cu pretul vietii.

  “Au mai fost castiguri aici, dar nu atat de mari. E o casa norocoasa si credem ca dupa ce se va afla de castigul asta va veni mai multa lume” spune un angajat al agentiei.

  Neculai a castigat pentru ca a ghicit toate cele 15 rezultate ale meciurilor pe care a pariat.

  Sursa: Pro TV

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Licitație pentru parcări la Târgu Frumos

  Primaria Targu Frumos scoate la licitatie parcari auto de resedinta in zona mai multor blocuri din oras. Anuntul a fost facut public pe site-ul...

  Treceri de pietoni, in fata la Proinvest si Terox

  Comisia Locala de Circulatie s-a intrunit in cursul zilei de luni, in prima sedinta cu actuala reprezentare. Structura este prezidata de viceprimarul Cristian Ratoi...

  Ședință fulger pentru consilierii pășcăneni

  Surprize pentru consilierii locali din Pascani. Legislativul local a fost convocat in sedinta extraordinara, in ziua de marti, 2 martie, de la ora 14:00,...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Înapoi
  Discuta pe Facebook
  Discuta pe Whatsapp