22.1 C
Paşcani
joi, august 11, 2022

Un tânăr din Ruginoasa, vicecampion național cu Farul Constanța U15

Dănuț Nechifor, unul dintre copiii talentați crescuți crescuți în ultimii ani de Unirea Ruginoasa, echipa care triumfa la prima ediție a Cupei Satelor, în 2019, a devenit vicecampion național cu Farul Constanța Under 15.

Plecat de la Ruginoasa la Viitorul, actuala echipă Farul, în 2020, după ce a fost ochit chiar de Gică Hagi la turneul final al Cupei Satelor, mijlocașul Dănuț Nechifor s-a impus treptat în echipă prin calitățile sale, a devenit om de bază și chiar căpitan, iar miercuri a disputat finala Ligii Elitelor U15, împotriva formației FCSB.

După o primă repriză echilibrată încheiată cu scor alb, bucureștenii au reușit să încline balanța în favoarea lor după ce au punctat în trei rânduri în partea a doua, prin Luca Ilie 36, Matei Manolache 44, Denis Colibășanu 50.

Dănuț Nechifor, fiul primarului din Ruginoasa, Dan Nechifor, copil descoperit și format la clubul Unirea de antrenorul Costel Cerneuțanu și de fiul său Silviu Cerneuțanu, a fost titular în finala cu FCSB, ca și în semifinala cu Universitatea Craiova, când a și marcat un gol superb, fiind căpitan de echipă.

În meciul din semifinale cu Craiova, Dănuț Nechifor a marcat în minutul 57, la scorul de 1-1, în cele din urmă Farul reușind să se impună cu 3-1.

După meciul din semifinale, cu Craiova, părinții lui Dănuț și antrenorul care l-a format la Ruginoasa, Costel Cerneuțanu, au fost invitați la masă chiar de către Sorin Cârțu, împreună cu fostul arbitru Silviu Bogdan.

Continuarea pe radiohit.ro

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Accident rutier cu patru victime la Butea

Accident rutier cu trei victime in comuna Butea. Evenimentul...

Doua persoane, înecate in raul Moldova

Tragedie in comuna Miroslovești. Doua persoane sau înecat in raul...
Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow