More

  Un tânăr din Ruginoasa şi-a tăiat jugulara. Alţi 2 au fost bătuţi

  Array

  Direct în sala de operaţie a ajuns un tânăr din Ruginoasa după ce a încercat să se sinucidă. El şi-a tăiat jugulară. Medicii care s-au ocupat de el spun că dacă va scapa cu viaţă îl va trasfera la Socola, pentru a primi tratament de specialitate. Tot la spital au ajuns şi doi tineri din Paşcani, victime în urma unei altercaţii.

  Medicii de la Spitalul Sf. Spiridon din Iaşi au intervenit de urgenţă pentru a salva viaţa unui tânăr care a recurs la un gest extrem. El a fost dus direct în sala de operaţie, după ce şi-a secţionat vena jugulară, un vas important de sânge. Băiatul în vârstă de 26 ani, din localitatea Ruginoasa, are mai multe tentative de suicid. Dacă va scapa cu viaţă, medicii îl vor transferă la Institutul de psihiatrie Socola din Iaşi, pentru a primi tratament de specialitate.
  „Pacientul a încercat să se sinucidă prin tăiere în regiunea cervicală, cu secţiune de venă jugulară. Pacientul a fost adus la spital în stare de şoc hemoragic şi apoi a fost dus în sala de operaţie la Clinică de chirurgie vasculară”, a declarat prof. dr. Diana Cimpoeşu, şefa UPU-SMURD de la Spitalul Sf. Spiridon din Iaşi.

  Alţi 2 au fost bătuţi. Unul dintre ei a fost trimis la O.R.L. Iaşi pentru că avea fractură de piramidă nazală. Este vorba despre un băiat în vârstă de 23 de ani. Celălalt, în vârstă de 21 de ani a plecat la domiciuliu, după ce a primit îngrijirile medicale necesare, fiind victima unei agresiuni.

  În ultimele 24 de ore, la Compartimentul de Primiri Urgenţe din cadrul Spitalului Municipal de Urgenţe Paşcani s-au prezentat 46 de persoane.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Pascaniul se imprumuta pentru cofinantarea a patru proiecte incepute de administratia Pantazi

  Municipiul Pascani ar urma sa se imprumute cu 4 milioane de lei pentru confinantarea a patru proiecte din fonduri europene. Propunerea primarului Marius Pintilie...

  Discutii pentru sensuri giratorii, in loc de semafoare si despre sistematizarea cartierelor

  Administratia din Pascani vrea sa renunte la semafoare, din cauza problemelor tehnice aparute tot mai des, si sa le inlocuieasca cu sensuri giratorii. Anuntul...

  Școala Lunca va fi preluată din toamnă de Școala Gimnazială Iordache Cantacuzino Pașcani

  Incepand de anul scolar viitor, Scoala Gimnaziala Lunca si structura Blagesti vor fi arondate Scolii Gimnaziale Iordache Cantacuzino, de pe strada Stefan cel Mare...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI