8.5 C
Paşcani
vineri, martie 24, 2023
Array

Un tânăr din Paşcani vicecampion naţional la tir sportiv

Un tanar pascanean a castigat locul II pe tara la un concurs de tir sportiv, ce a avut loc saptamana trecuta la Oradea. Vladut Voicu, de 27 de ani, a reprezentat Scoala de Agenti de Politie din Campina, acolo unde invata, la Campionatul Institutiilor de Invatamant ale Ministerului Afacerilor Interne.

 

vladut voicu

A fost o competitie dificila, insa a reusit sa se claseze pe podium. Asta chiar daca a participat pentru prima data la un concurs de acest gen.

A tras cu arma din dotare la mai multe tinte, care erau fie in miscare, fie aveau diferite obstacole in fata. Juriul a facut cu greu departajarea dintre el si ocupantul locului I.

Vladut este in ultimul an la scoala din Campina si are de gand sa isi construiasca o cariera de succes. Crede cu tarie ca are abilitatile necesare si ca va reusi.

In prezent este practicant la Politia Pascani, la Compartimentul de Ordine si Siguranta Publica. Comisarul sef adjunct al Politiei, Tiberiu Dogaru, are numai cuvinte de lauda despre el.

Mentionam ca in fiecare an se organizeaza Campionatul Institutiilor de Invatamant ale M.A.I., la care participa zeci de elevi din toata tara.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow