19.4 C
Paşcani
duminică, iulie 3, 2022
Array

Un tânăr din Paşcani, premiat la Festivalul Internaţional al Educaţiei

Un tanar pascanean va fi premiat in cadrul Festivalului International al Educatiei ca cel mai bun Student al Anului la Facultatea de Mecanica. Este vorba despre Vlad Vornicu, student in anul III, Specializarea Autovehicule Rutiere, din cadrul Universitatii Gheorghe Asachi Iasi.

Evenimentul va avea loc in seara aceasta, 23 iunie a.c., in jurul orelor 20:00, la Sala Sporturilor de langa Palas Mall Iasi. Diploma si premiul vor fi acordate tanarului in deschiderea Concertului Clasic 300, in cadrul Festivalului International al Educatiei .

Vlad Vornicu a absolvit Liceul Miron Costin din Pascani, iar apoi a decis sa-si urmeze pasiunea: proiectarea si constructia unui automobil. Astfel, s-a hotarat sa urmeze Facultatea de Mecaninca, reusind ca anul acesta sa incheie anul cu media 10 pe linie. Totodata, a obtinut si o bursa privata internationala TENARIS. Este foarte activ si participa la toate cercurile stiintifice din cadrul facultatii, unde s-a clasificat de cele mai multe ori pe locurile fruntase. „ Am decis sa urmez aceste cursuri deoarece m-a atras partea de proiectare si constructie a unui automobil. Doresc sa imi fac o cariera in domeniu sau sa devin cadru didactic la universitate” a precizat Vlad.

Mentionam ca festivitatea de premiere ar fi trebuit sa aiba loc ieri, 22 iunie a.c., insa din cauza furtunii de aseara, evenimentul s-a amanat pentru 24 de ore.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow