More

  Un tanar din Lespezi, fura lantisoare din aur de la casele de amanet din Pascani

  Array

  Un tanar de 18 ani din comuna Lespezi, elev la un liceu din Pascani, si-a gasit o modalitate inedita de a face bani. Acesta mergea in casele de amanet unde ducea vanzatoarele cu vorba si fura lantisoare din aur.

  Razvan Nite, cerea vanzatoarelor de la amanet sa ii arate cat mai multe lantisoare de aur, dupa care tanarul se facea ca vorbeste la telefon. In timp ce vorbea la telefon se prefacea ca se uita la unul din lantisoarele pe care vanzatoarea i le expunea, si prin dexteritate isi indesa unul din lantisoare in maneca sau in buzunar dupa care pleca, cu promisiunea ca revine si cumpara unul.

  El a reusit sa pacaleasca doua vanzatoare in acest mod, prima la o casa de amanet din zona deal, saptamana trecuta unde a furat un lantisor in valoare de 1100 lei iar zilele trecute la o casa de amanet din zona vale unde a furat in lantisor in valoarea de 1000 lei.

  Tanarul a revenit la aceeasi casa de amanet, crezand probabil ca nu va fi recunoscut. In acel moment gestionara a chemat politia, care l-a retinut pe tanar in momentul in care iesea din amanet. Tanarului I s-a intocmit un dosar de cercetare penala pentru furt, iar daca va fi gasit vinovat risca sa ajunga dupa gratii.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Anunt de pierdere

  Pierdut certificat constatator nr. 6787/10.02.2011 de la infiintarea/inregistrarea societatii MEV EXPERT PLAST SRL, J22/243/2011, CUI 28029066. Il declar nul!

  Bursele elevilor din Pașcani și suburbii, dublate la propunerea consilierilor PSD

  Bursele elevilor din Pascani si suburbii ar urma sa fie dublate la propunerea consilierilor PSD. Acest aspect a fost discutat in sedinta de Consiliu...

  Deputatul Petru Movilă: am legi care au făcut istorie în Parlament! (P)

  1. Pe 6 decembrie veţi candida pentru un nou mandat de parlamentar. Ce vă recomandă pentru un mandat de deputat şi de ce aţi...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI