26.5 C
Paşcani
miercuri, mai 25, 2022
Array

Un tanar din Lespezi, fura lantisoare din aur de la casele de amanet din Pascani

Un tanar de 18 ani din comuna Lespezi, elev la un liceu din Pascani, si-a gasit o modalitate inedita de a face bani. Acesta mergea in casele de amanet unde ducea vanzatoarele cu vorba si fura lantisoare din aur.

Razvan Nite, cerea vanzatoarelor de la amanet sa ii arate cat mai multe lantisoare de aur, dupa care tanarul se facea ca vorbeste la telefon. In timp ce vorbea la telefon se prefacea ca se uita la unul din lantisoarele pe care vanzatoarea i le expunea, si prin dexteritate isi indesa unul din lantisoare in maneca sau in buzunar dupa care pleca, cu promisiunea ca revine si cumpara unul.

El a reusit sa pacaleasca doua vanzatoare in acest mod, prima la o casa de amanet din zona deal, saptamana trecuta unde a furat un lantisor in valoare de 1100 lei iar zilele trecute la o casa de amanet din zona vale unde a furat in lantisor in valoarea de 1000 lei.

Tanarul a revenit la aceeasi casa de amanet, crezand probabil ca nu va fi recunoscut. In acel moment gestionara a chemat politia, care l-a retinut pe tanar in momentul in care iesea din amanet. Tanarului I s-a intocmit un dosar de cercetare penala pentru furt, iar daca va fi gasit vinovat risca sa ajunga dupa gratii.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articoleAdis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow