1.9 C
Paşcani
sâmbătă, decembrie 3, 2022

Tânăr din comuna Miroslovești, semifinalist Eurovision România – VIDEO

Un tanar de 31 de ani din satul Verseni, comuna Miroslovesti este semifinalist in selectia nationala pentru Eurovision 2022. Este vorba despre Razvan Alexa, alias Vanu, care interpreteaza piesa „Never give up”.

El a intrat in aceasta etapa alaturi de alti 44 de concurenti, iar in perioada urmatoare va trece prin alte doua etape, in urma carora se va afla numele reprezentantului țării noastre în concursul internațional.

Razvan Alexa iubeste muzica si a mai participat la concursuri de renume, precum Vocea Romaniei sau X Factor. De opt ani locuieste in Bucuresti, lucreaza in IT si canta intr-o trupa de cover-uri la evenimente private.

Acum, Vanu are nevoie de sustinere si poate fi urmatorul artist care reprezinta Romania la Eurovision. Melodiile care au trecut de etapa preselecției vor intra în prima etapă a semifinalei, de unde juriul și telespectatorii vor califica 20 de piese în următoarea fază a concursului.

În acest sens, echipa Eurovision România va organiza, în luna ianuarie, o sesiune de înregistrări într-unul dintre studiourile TVR, pentru cele 45 de piese. Acestea vor fi difuzate pe canalele Televiziunii Române și online, pe siteul oficial eurovision.tvr.rope canalul TVR de Youtube și pe pagina de Facebook Eurovision România, la începutul lunii februarie.

În premieră, fanii își vor putea vota favoriții pe pagina oficială Facebook, unde pot salva cinci piese pentru a doua etapă a semifinalei. Juriul va califica alte 15, iar semifinala se va încheia pe 12 februarie, cu un show tv, în cadrul căruia juriul de specialiști va alege doar zece piese pentru marea finală.

Ultimul act al competiției va avea loc pe 5 martie, când vom afla și numele reprezentantului țării noastre în concursul internațional Eurovision, care va avea loc în perioada 10-14 mai 2022, la Torino, Italia.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow