1.9 C
Paşcani
luni, ianuarie 30, 2023

Un tânăr de 20 de ani şi-a pus gâtul pe calea ferată, la Lețcani

Un tânăr din Iaşi şi-a pus capăt zilelor în a treia zi de Crăciun, într-un mod şocant. Marian Ştefan Băetu, în vârstă de 20 de ani s-a sinucis ieri, între Leţcani şi Podu Iloaiei punându-şi gâtul pe linia de cale ferată înaintea trenului Iaşi – Paşcani – Mărăşeşti. Tânărul fuse observat agitat prin zonă de către un angajat al CFR care verifica liniile de cale ferată, dar şi de către o femeie gravidă de la o stână din zona Hoiseşti.

Angajatul CFR a povestit poliţiştilor faptul că l-a întrebat pe tânăr de ce stă în apropierea liniei ferate, iar acesta i-a răspuns că fumează o ţigară. Tânărul s-a ascuns sub un podeţ, iar la sosirea trenului, a ieşit imediat şi şi-a pus gâtul pe o şină. Trenul l-a decapitat pe sinucigaş.

„La data de 27 decembrie 2022, în jurul orei 13.30, poliţia a fost sesizată prin 112 despre faptul că un bărbat s-ar fi aruncat în faţa unui tren care circula în direcţia Iaşi – Paşcani, între localităţile Leţcani – Podu Iloaiei. În urma impactului persoana a decedat. Cazul a fost preluat de poliţiştii Secţiei Regionale de Poliţie Transporturi Iaşi. Se efectuează cercetări pentru stabilirea identităţii persoanei şi a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul”, au precizat reprezentanţii Poliţiei Iaşi.

Cei de la Primăria Româneşti sunt de părere că gestul băiatului a pornit de la lipsa de afecţiune a părinţilor acestuia, care sunt divorţaţi. „Avea probleme mari cu legea, a stat în arestul Poliţiei pentru infracţiuni de violenţă. El mai stătea la Româneşti la bunica de pe tată. Acolo îşi mai găsea liniştea şi un pic de afecţiune. Apoi mai stătea la Ierbiceni, la mama lui, făcea naveta pe jos. Probabil aşa a făcut şi în timp ce mergea pe jos, s-a gândit să se sinucidă”, ne-a spus un angajat al Primăriei.

Sursa Ziarul de Iasi

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow