23 C
Paşcani
duminică, octombrie 1, 2023
Array

Un tanar a violat o batrana de doua ori in aceeasi seara

Printre tinerii din ziua de astazi se gasesc si monstri.

Un tanar din localitatea Ruginoasa a demonstrat lucrul acesta. In noaptea de 5/6 noiembrie 2012, tanarul de 19 ani a intrat in casa unei batrane de 82 ani, care era imobilizata la pat si a violat-o de doua ori.

El a patruns in locuinta victimei, prin escaladarea unui gard si fortarea unei ferestre, dupa care a violat-o. Dupa acest prim contact sexual, tanarul a decis sa fure o serie de bunuri din locuinta batranei, in special produse alimentare dupa care i-a cerut si bani. Femeia speriata i-a dat singurii bani pe care ii avea la indemana si anume 100 lei.

Cu aceasta suma tanarul a mers la un bar din sat unde a baut bine. Incalzit de aburii alcoolului, el a revenit la locuinta batranei unde a mai violat-o odata.

Aceasta a depus plangere, iar politistii l-au retinut pe tanar pe data de 13 noiembrie 2012, in momentul de fata el se afla depus in arestul Politiei.

Este cercetat pentru urmatoarele fapte: viol de domiciliu, talharie si viol si risca pana la 20 de ani de inchisoare. Mentionam ca tanarul mai este cercetat intr-un alt dosar pentru furt.

 

Alte articole