18.5 C
Paşcani
sâmbătă, septembrie 23, 2023
Array

Un tânăr a terorizat azi-noapte locatarii a două blocuri din Micro. De frică, aceștia nu au anunțat Poliția (FOTO)

Scandal Micro

Scene desprinse parca din filmele de actiune in zona Micro. Un tanar aflat sub influenta bauturilor alcoolice a facut un scandal monstru in noaptea de 4 pe 5 aprilie, in jurul orelor 01:30. Teribilistul folosindu-se de pumni si picioare a pus la pamant toate ferestrele de la doua scari de bloc, de pe strada Crisan.

Locatarii blocurilor P A1 si P A2 au fost treziti din somn de zgomotul produs de cioburi, dar culmea este ca niciunul nu a avut curaj sa sune la Politie. Mai mult decat atat unul dintre acestia l-a contactat pe redactorul-sef al redactiei TV BIT pentru a suna el la 112.

Scandal Micro1

Potrivit locatarilor, tanarul in varsta de 24 de ani, pe nume Tiberiu Epure, nu este la prima isprava si pur si simplu isi terorizeaza vecinii atunci cand bea. De aceea, oamenii au si refuzat sa apara la televizor temandu-se de furia teribilistului.

Acesta locuieste in blocul P A1, la etajul 4, apartamentul 20 iar vecinii satui de scandal au inceput sa stranga semnaturi pentru a face o plangere comuna la Politia Pascani.

Scandal Micro2In cursul acestei dimineti, un locatar al blocului P A1 a sesizat si conducerea Asociatiei de Locatari Numarul 3, pentru a fi rezolvata aceasta problema.

Lupu Maria, presedinta asociatiei, a declarat ca il cunoaste din vedere pe tanar care vine lunar si isi plateste factura la gaz. Oamenii au mai precizat ca ii pot raspunde cu aceeasi moneda scandalagiului care tot face probleme dar asteapta ca autoritatile sa ia o masura.

Purtatorul de cuvant al IPJ Iasi, Alexandru Chelaru, a precizat ca pana in prezent la Politia Municipiului Pascani nu a fost depusa nici o plangere in acest sens, iar in cursul noptii nu a existat nici un apel la 112 , prin care sa fie sesizat un scandal in cartierul Micro.

Scandal Micro3

 

Alte articole