13.8 C
Paşcani
marți, mai 30, 2023
Array

Un tanar a murit la Motca, dupa ce a cazut in cap de la terasa unui bar

Incident mortal in apropiere de Pascani, la sfarsitul saptamanii trecute. Un tanar a murit dupa ce a cazut in cap de la terasa unui bar. Barbatul ar fi consumat bauturi alcoolice la magazinul din sat si la un moment dat i s-ar fi facut rau. A iesit afara sa ia o gura de aer, s-ar fi aplecat peste balustrada si s-a dezechibrat, cazand in gol de la circa patru metri inaltime. La fata locului a ajuns un echipaj de ambulanta, insa, din pacate, nu a mai putut fi salvat.

 

Un tanar de 33 de ani din Motca a murit sambata seara intr-un incident ciudat. Barbatul a cazut in cap de la un terasa unui bar, aflat langa Caminul Cultural din centrul localitatii, unde se afla ca si client. Localnicului i s-ar fi facut rau si a iesit afara pentru o gura de aer. S-a aplecat peste balustrada si s-a dezechilibrat, cazand in gol de la circa patru metri. Oamenii care erau in preajma au sunat la 112 pentru a cere ajutor.

 
La fata locului a fost un echipaj de ambulanta cu medic, de la Substatia din Pascani, insa din nefericire, barbatul nu a mai putut fi salvat.

 
Politistii au deschis un dosar penal de cercetare pentru moarte suspecta. Trupul neinsufletit a fost transportat la Institutul de Medicina Legala Iasi, pentru necropsie.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow