More

  Un tanar a facut scandal la ambulanta, politie si spital iar acum se considera victima

  Array

  Un pascanean de 32 ani, spune ca este victima tuturor, dupa ce ambulanta nu ar fi venit la timp sa ii ajute un prieten, politistii l-ar fi batut fara motiv, nici doctorii de la spital nu sunt mai breji in ochii tanarului.

  Este vorba despre Ioan Ghitu de 32 ani din Pascani, care se afla alaturi de Alex Gatman de 21 ani, in zona Bisericii “Inaltarea Domnului”, cand celui din urma i s-a facut rau. Ambii tineri se aflau puternic sub influenta bauturilor alcoolice.

  Mentionam faptul ca, Alex Gatman este tanarul injunghiat la inceputul lunii august in zona centrala a municipiului de catre un individ, el fiind operat dupa aceasta intamplare. Se pare ca acesta se certase ieri seara cu parintii iar mai apoi a iesit pentru a-si ineca amarul in alcool alaturi de prietenul sau Ioan Ghitu. Cateva momente mai tarziu lui Alex Gatman i s-a facut rau si a lesinat, de aici debutand tot circul.

  Ioan Ghitu spune intr-un limbaj subteran, care are nevoie de multe ori de translator, faptul ca a sunat la ambulanta iar pentru ca acestia nu au venit timp de 45 de minute, s-a deplasat acolo pentru a-i ruga sa intervina.

  Medicii de pe ambulanta au alta poveste, tanarul ar fi venit la statia de ambulanta unde a inceput sa injure si sa ameninte personalul medical.

  Pentru a merge la solicitare medicii pascaneni au cerut ajutorul politistilor locali, care i-au insotit acolo. Tanarul a continuat sa faca scandal iar politistii l-au condus la sediu unde a fost amendat cu suma de 200 ron pentru disturbarea linistii publice. Mentionam ca, tanarul sustine ca in momentul in care politistii “l-au umflat de pe drum”, ar fi fost si batut de catre un agent.

  Intre timp medicii l-au dus pe Alex Gatman la spital. Iesit din sediul Politiei Locale, tanarul s-a indreptat catre Spitalul Municipal unde a continuat razboiul cu medicii, acuzandu-i ca a fost amendat din cauza lor.

  In momentul de fata Ioan Ghitu, nu intelege de ce a fost amendat, el sustinand ca tot ce a vrut sa faca e sa isi ajute prietenul.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Sorin Iacoban, PRO România Iași: Momentul adevărului (P)

  Am fost zilele acestea prin județ, printre ieșenii de rând, să le aflu lipsurile și cum văd ei lucrurile. Am stat de vorbă cu...

  Maricel Popa, președintele PSD Iași: 30 de miliarde de motive pentru a cere explicații de la Orban, Chirica și Alexe! (P)

  Că Guvernul Orban a întors spatele ieșenilor, este clar pentru toată lumea! Întrebarea care se ridică acum este dacă mai putem face ceva pentru...

  Florin Boca, Senatul României: Trăim o perioadă în care prioritate au fără îndoială sănătatea oamenilor și siguranța zilei de mâine (P)

  Efectele pandemiei se resimt în toate domeniile. Nu este român care să nu fie afectat direct sau indirect de problemele provocate de noul coronavirus,...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI