More

  Un stomatolog în consiliul de administrație al Spitalului de Urgență din Pașcani

  Array

  În ultima ședință de Consiliu Local de la sfârșitul lunii trecute a fost completat Consiliul de Administrație al Spitalului Municipal cu un fost consilier local, membru al Partidului Național Liberal.

  A fost făcută o singură propunere, din partea liberalilor prin consilierul Neculai Enea, fiind numit colegul lor de partid, doctorul stomatolog Eduard Nica, fost consilier local PNL în mandatul 2008-2012.

  Pentru această funcție de membru supleant în Consiliul de Administrație al Spitalului de Urgență nu au mai fost făcute alte nominalizări, iar propunerea liberalilor a fost votată în unanimitate.

  Eduard Nica a fost surprins de nominalizare și speră ca va fi de folos în această funcție, menționând că nu a primit încă o hotărâre oficială referitoare la acestă funcție.

  Precizăm că această completare de funcții din cadrul Consiliului de Administrație al Spitalului Municipal din Pașcani a fost necesară după ce fostul membru supleant, Ciprian Șandru, și-a dat demisia la începutul lunii trecute.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  ”Atenţie la capcanele din noile contracte! Nu există miracole în ofertele ieftine”

  Oamenii ar trebui să fie foarte atenţi când semnează noi contracte de energie, întrucât furnizorii au multe tactici de a păcăli clienţii, iar preţurile...

  Medicii de familie către pacienţi: Programaţi-vă singuri pe portalul de vaccinare!

  Aceştia spun că nu pot face faţă numărului mare de solicitări, mai ales în condiţiile în care platforma de înscrieri merge cu intermitenţe, şi...

  Cum a dat lovitura Grupul GRAMPET: Testul economic din 2020, o provocare economică unică în România

  Anul 2020 a atras provocări economice unice pentru Grupul GRAMPET – Grup Feroviar Român (GFR), cel mai mare grup feroviar și operator logistic privat...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI