More

  Un spărgător de locuinţe a fost prins de poliţiştii din Hîrlău

  Array

  Un barbat in varsta de 49 de ani a spart mai multe locuinte de pe raza comunei Cotnari de unde a sustras bunuri in valoare de mii de lei. Politistii l-au prins intr-un final si l-au introdus in arestul IPJ Iasi.

  A furat bani, alimente, articole vestimentare, electrocasnice, covoare si pompa de apa. Este vorba despre un barbat ce se apropie de varsta de 50 de ani din Cotnari.

  Ieri, 24 august, politistii din Hirlau si Cotnari l-au identificat pe hot si l-au arestat pentru 24 de ore.

  Spargerile au avut loc pe parcursul a doua zile, de la inceputul acesti luni la locuinta a trei familii.

  Acesta este bănuit că la data de 8 august a.c., pe timp de zi, s-ar fi deplasat la locuinţa unei persoane vătămate din comuna Cotnari, de unde ar fi sustras mai multe bunuri, constând în alimente, articole de îmbrăcăminte, toate în valoare totală de aproximativ 5.000 lei.

  În ziua următoare acesta ar fi pătruns într-un alt imobil, iar din interior ar fi sustras o pătură, un fier de calcat şi un covor, toate în valoare de 500 lei. Ulterior ar fi încercat să pătrundă din nou în aceeaşi locuinţă, însă a fost surprins de persoana vătămată.

  În ziua de 10 august 2015, în jurul orelor 10:30, bărbatul ar fi sustras o pompă de apă în valoare de 240 lei, din fântâna situată în grădina unei femei din comuna Cotnari.

  Mentionam ca au fost recuperate 90% dintre bunurile sustrase şi restituite persoanelor vătămate.

   

  Ce părere ai?

  Related Articles

  ”Atenţie la capcanele din noile contracte! Nu există miracole în ofertele ieftine”

  Oamenii ar trebui să fie foarte atenţi când semnează noi contracte de energie, întrucât furnizorii au multe tactici de a păcăli clienţii, iar preţurile...

  Medicii de familie către pacienţi: Programaţi-vă singuri pe portalul de vaccinare!

  Aceştia spun că nu pot face faţă numărului mare de solicitări, mai ales în condiţiile în care platforma de înscrieri merge cu intermitenţe, şi...

  Cum a dat lovitura Grupul GRAMPET: Testul economic din 2020, o provocare economică unică în România

  Anul 2020 a atras provocări economice unice pentru Grupul GRAMPET – Grup Feroviar Român (GFR), cel mai mare grup feroviar și operator logistic privat...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI