9.5 C
Paşcani
miercuri, octombrie 27, 2021

Un semifinalist de la Chefi la cuțite a gătit pentru elevii din orașul natal, Târgu Frumos – VIDEO

Musafir deosebit la Scoala Gimnaziala “Ion Creanga” Targu Frumos. Elevii unei clase au avut bucuria de a manca hamburgeri pregatiti de un semifinalist de la Chefi la cuțite. Este vorba despre Catalin Amarandei, fost elev al scolii din oras.

Astazi ne-am bucurat de prezenta in scoala a chef-ului bucatar , Catalin Amarandei, unul dintre semifinalistii unui show culinar de televiziune.
La invitatia doamnei profesor pentru invatamantul primar, Mititelu Cristina, elevii clasei a III-a A au fost rasfatati cu hamburgeri pregatitit chiar de chef Catalin Amarandei.
Avem printre noi modele demne de urmat. Catalin Amarandei a dat dovada pe parcursul intregului show –de televiziune de spirit de echipa,toleranta,bucurie,inspiratie,ajutor neconditionat.Toate aceste valori l-au ajutat si i-au dat forta necasara sa ajunga Omul care este astazi.
Dragi elevi, urmati modele de oameni valorosi.Avem de unde sa alegem.Multumim pentru prezenta si ii uram suces pe mai departe!” se arata intr-o postare pe pagina de Facebook a scolii.

Catalin Amarandei si-a povestit viata demna de un film in cadrul emisiunii la care participa. Munceste din adolescenta si are o bogata experienta de viata.

Si-a dorit chiar sa faca parte din Legiunea Straina Franceza, a ajuns printre militari si a fost indemnat sa se intoarca acasa.

Catalin este unul dintre cei mai buni in emisiunea culinara, a ajuns in semifinala si face parte din echipa lui Florin Dumitrescu.

DE LA ACELAȘI AUTOR

Pregătiri pentru deszăpezirea drumurilor. Se montează parazăpezi

Au inceput pregatirile pentru sezonul rece pe drumurile din judetul Iasi. Muncitorii de la Directia Regională de...

Solicitare pentru al doilea flux de vaccinare la Pașcani

Primaria municipiul Pascani a solicitat Directiei de Sanatate Publica Iasi, reinfiintarea celui de-al doilea flux de vaccinare...

Efectele noilor restricții, la Pașcani. Mască pe stradă, aglomerație la vaccinare, baruri închise

Oameni cu masca pe strada, baruri inchise, restaurante pe jumatate goale, aglomeratie pentru vaccinare si certificatul verde...

FOTO/VIDEO | Târgu Frumos: Traficant de droguri reținut. Oamenii legii au ridicat o cantitate impresionantă de canabis, ce urma să fie vândută în oraș

Politiști, procurori și luptători SAS au intrat in casa unui barbat din Targu Frumos, sambata, 23 octombrie,...

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI