More

  Un recidivist a incercat sa se arunce, din nou, de pe un bloc din Pascani

  Array

  bloc t5

  Interventie dificila aseara pentru politistii pascaneni. Fiind sub influenta bauturilor alcoolice, un tanar din Pascani a incercat sa se arunce de pe un bloc din strada Moldovei.

  Barbatul in varsta de 35 de ani nu este la prima tentativa de suicid si a mai incercat sa se arunce, in trecut, de pe diverse constructii.

  In jurul orelor 23:30, un trecator a sesizat prin serviciul de urgenta 112, ca un necunoscut incearca sa se arunce de pe blocul T5, aflat pe strada Moldovei. Imediat, la fata locului a sosit atat politia cat si pompierii care au asigurat zona si au incercat sa il convinga pe tanar sa renunte la decizia de a se arunca in gol. La vederea autoritatilor, Maxim Moroi, in varsta de 35 de ani, s-a speriat si a coborat imediat de pe bloc. Insa, odata ajuns in strada, acesta a inceput sa adreseze injurii agentilor de politie si sa faca scandal motiv pentru care a fost incatusat si transportat in Compartimentul de Primiri Urgente al Spitalului de Urgenta.
  Dupa ce a fost consultat si s-a stabilit ca sufera de tulburari psihice, barbatul a fost directionat catre Spitalul Socola din Iasi.

  Reamintim cititilor ca Maxim Moroi este un cunoscut al politistilor pascaneni prin tentativele sale de suicid, urcandu-se in repetate randuri pe diversi stalpi de iluminat de pe raza Municipiului Pascani iar in trecut acesta a fost condamnat la sase ani de inchisoare pentru infractiunea de viol.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Peste un milion de teste rapide Covid-19 vor ajunge în școli. Peste 4.000 au fost făcute până acum

  4.375 de teste au fost folosite până în prezent în şcoli, 92% dintre acestea având rezultat negativ, a anunţat Ministerul Sănătăţii, vineri, într-un comunicat...

  În martie începe recensământul de probă al populației. Amenzi pentru românii care refuză să participe

  În martie, începe recensământul de probă al populației. Noutatea este că cei selectați vor avea posibilitatea să completeze singuri, on-line, formularul cu întrebări.   Există desigur...

  Elevii de la ,,Miron Costin” premiați la Concursul Internațional Pro-Lectura

  C.P. La inițiativa Asociației Generale a Învățătorilor din Republica Moldova, semestrul al II-lea a debutat sub semnul competitivității, Concursul Internațional Pro Lectura aliniind la...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Înapoi
  Discuta pe Facebook
  Discuta pe Whatsapp