16.9 C
Paşcani
miercuri, septembrie 27, 2023
Array

Un recidivist a incercat sa se arunce, din nou, de pe un bloc din Pascani

bloc t5

Interventie dificila aseara pentru politistii pascaneni. Fiind sub influenta bauturilor alcoolice, un tanar din Pascani a incercat sa se arunce de pe un bloc din strada Moldovei.

Barbatul in varsta de 35 de ani nu este la prima tentativa de suicid si a mai incercat sa se arunce, in trecut, de pe diverse constructii.

In jurul orelor 23:30, un trecator a sesizat prin serviciul de urgenta 112, ca un necunoscut incearca sa se arunce de pe blocul T5, aflat pe strada Moldovei. Imediat, la fata locului a sosit atat politia cat si pompierii care au asigurat zona si au incercat sa il convinga pe tanar sa renunte la decizia de a se arunca in gol. La vederea autoritatilor, Maxim Moroi, in varsta de 35 de ani, s-a speriat si a coborat imediat de pe bloc. Insa, odata ajuns in strada, acesta a inceput sa adreseze injurii agentilor de politie si sa faca scandal motiv pentru care a fost incatusat si transportat in Compartimentul de Primiri Urgente al Spitalului de Urgenta.
Dupa ce a fost consultat si s-a stabilit ca sufera de tulburari psihice, barbatul a fost directionat catre Spitalul Socola din Iasi.

Reamintim cititilor ca Maxim Moroi este un cunoscut al politistilor pascaneni prin tentativele sale de suicid, urcandu-se in repetate randuri pe diversi stalpi de iluminat de pe raza Municipiului Pascani iar in trecut acesta a fost condamnat la sase ani de inchisoare pentru infractiunea de viol.

Alte articole

Crosul Toamnei, la Pașcani. Eveniment programat pentru luna octombrie – DOC

Programul de activități cultural-educative al Primăriei Pașcani va fi...

Se fac înscrieri pentru festivalul „Rampa Teatrală”, organizat de Casa de Cultură Pașcani

Au început înscrierile pentru festivalul „Rampa Teatrală”, organizat de...

Marea dictare în engleză și franceză, la Miron Costin Pașcani – FOTO

Ziua Europeană a Limbilor a fost sărbătorită într-un mod...

Primarul Pașcaniului, o săptămâna in concediu

Edilul municipiului Pașcani pleacă in concediu de odihna. Vacanta...