More

  Un recidivist a incercat sa se arunce, din nou, de pe un bloc din Pascani

  Array

  bloc t5

  Interventie dificila aseara pentru politistii pascaneni. Fiind sub influenta bauturilor alcoolice, un tanar din Pascani a incercat sa se arunce de pe un bloc din strada Moldovei.

  Barbatul in varsta de 35 de ani nu este la prima tentativa de suicid si a mai incercat sa se arunce, in trecut, de pe diverse constructii.

  In jurul orelor 23:30, un trecator a sesizat prin serviciul de urgenta 112, ca un necunoscut incearca sa se arunce de pe blocul T5, aflat pe strada Moldovei. Imediat, la fata locului a sosit atat politia cat si pompierii care au asigurat zona si au incercat sa il convinga pe tanar sa renunte la decizia de a se arunca in gol. La vederea autoritatilor, Maxim Moroi, in varsta de 35 de ani, s-a speriat si a coborat imediat de pe bloc. Insa, odata ajuns in strada, acesta a inceput sa adreseze injurii agentilor de politie si sa faca scandal motiv pentru care a fost incatusat si transportat in Compartimentul de Primiri Urgente al Spitalului de Urgenta.
  Dupa ce a fost consultat si s-a stabilit ca sufera de tulburari psihice, barbatul a fost directionat catre Spitalul Socola din Iasi.

  Reamintim cititilor ca Maxim Moroi este un cunoscut al politistilor pascaneni prin tentativele sale de suicid, urcandu-se in repetate randuri pe diversi stalpi de iluminat de pe raza Municipiului Pascani iar in trecut acesta a fost condamnat la sase ani de inchisoare pentru infractiunea de viol.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet