0.2 C
Paşcani
miercuri, decembrie 8, 2021

Un psiholog răspunde la întrebări, online

 

Intr-o lume aflata in continua schimbare si mereu provocatoare, sfaturile unui psiholog sunt din ce in ce mai utile. Dar pana la întâlnirea cu specialistul care știe sa te asculte, pentru unii, cea mai mare problema este de a lua o astfel de decizie. Motivele pot fi diverse dar de regula suntem îngrijorați de ceea ce vor crede alții despre noi si dacă nu cumva vom avea probleme in familie sau la locul de munca.
Pentru a înțelege mai bine cum decurge o ședința de terapie si in ce condiții un psiholog din Pașcani a decis sa se intalneaca online cu cei care doresc sa afle astfel de informații.

Este vorba despre Ada `Filipescu Toma, psiholog si psihoterapeut de 17 ani de zile, in spital dar si la un cabinet particular. Pe 20 iulie de la ora 17.00 va invita pe platforma Zoom pentru o ora de intrebari si raspunsuri de psihologie.

Urmează sa fie programată si o a doua întâlnire, in funcție de interesul pascanenilor pentru psihologie. Ada Filipescu Toma spune ca va răspunde si la întrebări privitor la probleme generale întâmpinate de părinți sau tineri.

Menționăm ca in Pașcani funcționează câteva cabinete particulare de psihologie, atât pentru servicii de psihoterapie cât si pentru consiliere si evaluare, iar numărul celor care apelează la astfel de servicii este in crestere.
Tarifele sunt de la 250 lei/ora pentru serviciile de evaluare pana la 1200 lei pentru consilierea beneficiarilor de probațiune . De asemenea se acorda consiliere si psihoterapie individuala sau de cuplu, tarifele fiind de la 200 pana la 350 lei pe ora.

Mai multe informatii gasiti pe site-ul psihologului. 

DE LA ACELAȘI AUTOR

Locuri de veci, doar pentru cei cu certificat de deces

Locurile de veci in noul cimitir al municipiului Pascani vor fi repartizate doar pe baza certificatului de...

La mulţi ani, români de pretutindeni! La mulţi ani, România!

De 1 decembrie omagiem Ziua Naţională a României, ziua românilor de pretutindeni. Visul unităţii noastre naţionale a fost...

Elevii pășcăneni ar putea avea, din nou, transport gratuit. Administrația locală a anunțat ca lucrează la un proiect de hotărâre în acest sens

Dupa luni de zile de asteptare, este posibil ca elevii pascaneni sa poate beneficia din nou de...

Garaje dărâmate la cererea Primăriei. Când vor fi aplicate măsuri similare și societății primarului?

Garajele construite ilegal de pe strada Zimbrului din Pascani au inceput sa fie daramate. Unul a fost...

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI