23.5 C
Paşcani
joi, iulie 7, 2022

Un proiect desfășurat de Colegiul Unirea alături de alte două țări, a primit Certificat European de Calitate

„Titlul de ȘCOALĂ EUROPEANĂ pentru calitatea procesului didactic și a proiectelor cu finanțare europeană dezvoltate în școala noastră, în ultimii ani, ne obligă să ne respectăm blazonul.
Proiectul ”THIS IS ME! ” în parteneriat cu școli din Italia și Turcia a obținut CERTIFICATUL EUROPEAN DE CALITATE/ European Quality Label pentru activitățile desfășurate în anul școlar 2019 – 2020.
Felicitări elevilor din clasa a 12-a A și a 11-a B care au lucrat în acest proiect european, sub coordonarea doamnei profesor Iuliana Costea!
Proiectul a fost realizat într-o manieră integrată, reunind competențe, cunoștințe, atitudini și valori specifice mai multor discipline, cuprinzând teme într-o abordare cross-curriculară, TIC, Limbi străine, Teatru.
Implementarea proiectului a avut impact asupra elevilor din școlile europene partenere din: Italia, Turcia și România, asupra comunităților școlare prin valorificarea rezultatelor, asupra școlilor ca organizații prin creşterea capacităţii instituţionale, dezvoltarea dimensiunii europene prin organizarea demersului didactic axat pe competenţele specifice învăţării permanente, creşterea prestigiului în comunitatea locală şi europeană și asupra unităţilor şcolare din vecinătate prin diseminarea bunelor practici identificate prin proiect.
Prin participarea la acest proiect eTwinning, elevii colegiului nostru au avut posibilitatea să comunice cu alţi elevi din ţările participante, să afle elemente de specific cultural, să înveţe utilizând noile tehnologii web 2.0 şi să îşi perfecţioneze competenţele de comunicare în limbi străine.
Pentru elevi obținerea European Quality Label joaca rolul unui stimulent al eforturilor depuse, iar în cazul școlilor, reprezintă o declarație publică a angajamentului de a promova calitatea și deschiderea în activitățile de colaborare europeană” se arata intr-o postare pe Facebook.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Angajări în domeniul medical, la Pașcani

Se fac noi angajări în domeniul medical în municipiul...

Modernizări la Școala Specială Pașcani. Proiect de peste 17 milioane de lei – FOTO

Școala Gimnazială Specială din municipiul Pașcani, din zona Vale,...

Începe realizarea noii strategii de dezvoltare a Pașcaniului

Au fost stabilite firmele care urmează să facă noua Strategie Integrată...

Angajări la Casa de Cultură Pașcani

Casa de Cultura Mihail Sadoveanu din municipiul Pascani organizeaza...
Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow