11.3 C
Paşcani
miercuri, martie 22, 2023
Array

O săptămână în Franța pentru un profesor din Pașcani

Veste buna pentru o profesoara din Pascani. Datorita lucrarilor si materialelor scrise pentru un concurs international, din zeci de participanti din toata lumea, impreuna cu inca un cadru didactic din alta tara, a fost selectata drept castigatorii competitiei, iar ca premiu – o excursie in Franta.

prof anca

Anca Aparaschivei este profesorul de limba franceza ce a castigat o excursie in Franta pentru o saptamana de zile, timp in care va participa la un stagiu de pregatire. Competita a fost organizata de Federatia Internationala a Profesorilor de Franceza, in urma cu cateva saptamani, iar rezultatul ca fiind in top, a luat-o prin surprindere.

Profesorii din toata lumea au fost invitati sa redacteze impreuna cu elevi o lucrare avand la baza 10 cuvinte, provenite din mai multe tari. Tema din acest an a avut drept scop de a ilustra capacitatea limbii franceze si de a integra cuvintele provenite din alte limbi.

Elevii de la „Sadoveanu” coordonati de profesorul de specialitate Anca Aparaschivei au realizat o revista, aceasta fiind desemnata ca si proiect castigator.

Materialul video in cadrul buletinului de stiri INFOBIT

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow