19.3 C
Paşcani
marți, iunie 22, 2021
19.3 C
Paşcani
marți, iunie 22, 2021
Array

Un primar și-a prezentant proiectele și raportul de activitate în fața Sfatului Bătrânilor

oferta.oceancredit.ro

Ultimele știri

Acţiune mai puţin obişnuită în administraţia locală. Primarul unei comune din apropierea Pașcaniului şi-a prezentat raportul de activitate şi proiectele pe anul în curs în faţa Sfatului Bătrânilor, printre cei mai înţelepţi oameni ai satului.

Întâlnirea a avut loc astăzi începând cu ora 11:30 la sediul Primăriei din Heleșteni. Edilul localităţii,  Constantin Hira şi-a prezentat activitatea de anul trecut la conducerea instituţiei dar şi lista de investiţii ce urmează să fie făcute în acest an în comună. Printre cele mai importante proiecte se află transformarea Școlilor din Oboroceni şi Movileni în Cămine Culturale, izolarea dispensarului dar şi un garaj modern la sediul administraţiei locale.

Şi bătrânii au venit cu propuneri. Printre cele mai importante se află amenajarea iazurilor de la Oboroceni şi Boscoteni, tăierea pomilor de pe marginea anumitor drumuri comunale dar şi ajutorarea unei familii nevoiaşe care nu are mutaţie în comună, dar locuiește acolo.

În acelaşi context edilul comunei i-a întrebat pe săteni dacă sunt mulţumiţi şi ar dori să mai candideze pentru conducerea Primăriei iar răspunsul acestora a fost unul afirmativ.
Menţionăm că astfel de întâlniri se organizează de două ori pe an din 2014.

Ce părere ai?

Meteo

Paşcani
cer senin
19.3 ° C
20.2 °
18 °
84 %
0.8kmh
7 %
mar
28 °
mie
29 °
joi
30 °
vin
31 °
sâm
25 °

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

Politica si cadourile pentru copii

Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

Administratie si politica, fara suflet

PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

PULSUL ZILEI