11.3 C
Paşcani
miercuri, martie 22, 2023
Array

Un preot a lovit un tânăr. Accident rutier la intersecția de la Kaufland

Ciocnire intre doua autoturisme in aceasta dupa amiaza. Totul s-a petrecut din cauza neacordarii de prioritate la intersectia din zona supermarketului Kaufland. De vina, este un preot care se afla la volanului unei Dacii si care nu a mai avut rabdare sa astepte sirul de masini care mergeau spre Gastesti si a facut stanga spre parcarea din zona magazinului. 

ACC LA KAUFLAND
Sperietura zdravana au tras astazi doua femei impreuna cu un copil de trei ani. Acestea se aflau in masini atunci cand a avut loc ciocnirea din cauza neacodarii de prioritaritate si a netantiei la volan.
Cea mai lovita a fost masina care circula regulamentar si se indrepta spre suburia Gastesti. A fost distrusa toata partea din fata.

ACC LA KAUFLAND

La fata locului nu au venit politistii si personalul medical de pe Ambulanta sau Smurd pentru ca nu a fost nevoie de descarcerare sau de acordarea de ingrijiri medicale.

Cei doi soferi, unul din Pascani si celalalt din Iasi s-au inteles pe cale amiabila. Materialul video in cadrul buletinului de stiri INFOBIT.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow