4.4 C
Paşcani
vineri, martie 31, 2023

Un pompier trimis să salveze un sat ameninţat de viitură a răbufnit: ‘Am găsit birtul plin de oameni care ne ghidau cu paharul în mână’

Un pompier trimis să salveze un sat amenințat de viitură a răbufnit pe Facebook după ce i-a găsit pe ‘flăcăii satului’ la birt cu paharele în mână.

Pompierul se afla în misiune, alături de zeci de colegi, pentru consolidarea unui dig care era la un pas de a se rupe din cauza inundațiilor care au afectat județele Brașov și Covasna.

În momentul în care a ajuns în satul care era amenințat să fie luat de viitură, pompierul i-a găsit pe oameni în birt, cu paharele în mână, iar singurul lucru pe care aceștia l-au făcut a fost să îi ghideze către dig.

Pompierul trimis să îi salveze pe oameni i-a găsit pe aceștia la birt cu paharul în mână

„Să zicem că ești pompier și ești trimis să ajuți la consolidarea unui dig! De existența lui depind viețile oamenilor dintr-un sat. Și te grăbești, tu și colegii tăi, să ajungeți acolo…îți mai anunți și familia că nu vii acasă! Iar când ajungi în satul respectiv găsești birtul plin de oameni care…BEAU! Fără nicio grijă, fără nicio treabă …doar te ghidează spre locul unde este digul! Intreb și eu pentru tine, cel care citești, TU CE AI FACE IN LOCUL POMPIERILOR?”, a scris pompierul pe Facebook.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow