31.5 C
Paşcani
miercuri, iulie 6, 2022
Array

Pompierii păşcăneni au donat sânge pentru salvarea unei vieţi

petru

Mobilizare generala din partea pompierilor din judet pentru salvarea unei vieti. De la primele ore ale diminetii s-au prezentat la Centrul de Transfuzii din cadrul Spitalului “Sfântul Spiridon” din Iași pentru a dona sange colegului lor Petru Olaru.

In aceasta zi, numai in cateva ore, peste 60 de pompieri ieseni si nemteni au raspuns prezent apelului. Chiar si adjunctul comandatului de la Subunitatea de Pompieri din Pascani, Gelu Isticioaia a donat sange pentru pompierul romascan. Aceasta a spus ca merita sa fie salvat, pentru ca la randul lui a salvat foarte multe vieti, a lucrat la interventii.

Familia şi colegii pompierului in varsta de 37 de ani fac un apel disperat pentru a salva viaţa acestuia. Petru Olaru a fost diagnosticat în luna martie cu leucemie şi este în stare gravă. El are nevoie urgent de donatori pentru grupa de sânge A2 RH negativ. Petru Olaru este internat la secţia de Oncologie a Spitalului de Urgenţe din Iaşi. Asadar, viata lui Petru Olariu depinde doar de solidaritatea semenilor sai.

ziarulorizont.info

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow