19.1 C
Paşcani
joi, august 18, 2022

Un poliţist ieşean, propus pentru Emblema de onoare a MAI

- Advertisement -

Nu mai puţin de 63 de poliţişti ieşeni au fost avansaţi, iar poliţistul criminalist Cătălin Ghimpu, cel care a soluţionat cazul prostituatelor sechestrate şi violate, va fi propus şi pentru Emblema de onoare a MAI.

Un poliţist ieşean a fost premiat zilele trecute după ce s-a remarcat în multe cazuri de tâlhării şi furturi din Iaşi, cele mai numeroase infracţiuni din judeţ. Cătălin Ghimpu, subofiţer la Biroul de Investigaţii Criminale Iaşi, s-a remarcat şi în soluţionarea cazului cu prostituatele sechestrate în Păcurari, dar superiorii lui spun că se implică în toate cazurile, indiferent de oră.

De altfel, poliţistul ieşean Cătălin Ghimpu a fost propus de către către conducerea IPJ Iaşi pentru a primi emblema de onoare a Ministerului Afacerilor Interne.

“Este unul dintre cel mai implicaţi şi competenţi poliţişti. Eu unul sunt mulţumit că l-am primit la Biroul de Investigaţii Criminale Iaşi. El îi ajută pe toţi, şi se oferă primul atunci când avem cazuri de infracţionalitate importante”, a spus Florin Avătavului, şeful Biroului de Investigaţii Criminale Iaşi.

 

Continuarea pe Ziarul de Iasi

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow