More

  Un politician pascanean a condus sedinta Senatului Romaniei (VIDEO)

  Array

  Constantinescu prezideaza Sedinta de SenatUn politician din Pascani a condus astazi lucrarile Senatului Romaniei in calitate de presedinte de sedinta. Este vorba despre senatorul PSD Florin Constantinescu, cel care detine functia de presedinte al camerei superioare din Parlamentul Romaniei. Evenimentul de astazi poate fi considerat o adevarata premiera pentru Pascani avand in vedere ca este pentru prima data cand un pascanean exercita o astfel de functie.

  Misiunea parlamentarului pascanean nu a fost deloc usoara fiind vizibile emotiile la inceputul sedintei atunci cand au aparut comentarii si nemultumiri in legatura cu suplimentarea ordinei de zi.

  Senatorul Constantinescu si-a incheiat misiunea cu succes fiind ajutat de cei doi vicepresedinti de sedinta si de o secretara care cunostea, probabil pe de rost, regulamentul de functionare al Parlamentului.

  Timp de cateva ore au fost discutate mai multe proiecte de legi cele mai aprinse dezbateri fiind in legatura cu o initiativa privind inasprirea pedepselor pentru depozitele de fier vechi si pentru pedepsirea celor care fura obiecte feroase punand in pericol diferite obiective strategice. Proiectul de lege a fost respins pe motiv ca trebuie imbunatatit.

  De asemenea au fost dezbatute o serie de măsuri financiar-fiscale în domeniul impozitelor şi taxelor locale, justitie si administratie publica.
  [youtube http://www.youtube.com/watch?v=CAcvw2SeWB0&w=420&h=315]

  Ce părere ai?

  Related Articles

  PMP cere adoptarea în regim de urgenţă a legilor privind eliminarea pensiilor speciale şi reducerea numărului de parlamentari la 300. (P)

  PMP a cerut astăzi convocarea Birourilor Permanente Reunite ale Camerei Deputaților și Senatului pentru eliminarea din Legea 96/2006 privind Statutul deputaţilor şi senatorilor a...

  Investitii din fonduri UE, in pericol! Trei proiecte in intarzaiere. Primarul Pintilie, depasit de complexitatea problemelor

  Situatie ingrijoratoare la Primaria Pascani cu investitiile publice finantate partial din fonduri europene. Trei din cele patru proiecte aflate in derulare prin ADR  Piatra...

  Reportaj despre un elev de la Liceul Special Târgu Frumos, devenit profesor în școala de unde a pornit în viață – VIDEO

  Avea doar 9 ani când o afecţiune oftalmologică îl lăsa fără vedere. Dar nu şi fără speranţă. A terminat şcoala, a făcut facultatea şi...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI