30.8 C
Paşcani
sâmbătă, iulie 2, 2022
Array

Un politician pascanean a condus sedinta Senatului Romaniei (VIDEO)

Constantinescu prezideaza Sedinta de SenatUn politician din Pascani a condus astazi lucrarile Senatului Romaniei in calitate de presedinte de sedinta. Este vorba despre senatorul PSD Florin Constantinescu, cel care detine functia de presedinte al camerei superioare din Parlamentul Romaniei. Evenimentul de astazi poate fi considerat o adevarata premiera pentru Pascani avand in vedere ca este pentru prima data cand un pascanean exercita o astfel de functie.

Misiunea parlamentarului pascanean nu a fost deloc usoara fiind vizibile emotiile la inceputul sedintei atunci cand au aparut comentarii si nemultumiri in legatura cu suplimentarea ordinei de zi.

Senatorul Constantinescu si-a incheiat misiunea cu succes fiind ajutat de cei doi vicepresedinti de sedinta si de o secretara care cunostea, probabil pe de rost, regulamentul de functionare al Parlamentului.

Timp de cateva ore au fost discutate mai multe proiecte de legi cele mai aprinse dezbateri fiind in legatura cu o initiativa privind inasprirea pedepselor pentru depozitele de fier vechi si pentru pedepsirea celor care fura obiecte feroase punand in pericol diferite obiective strategice. Proiectul de lege a fost respins pe motiv ca trebuie imbunatatit.

De asemenea au fost dezbatute o serie de măsuri financiar-fiscale în domeniul impozitelor şi taxelor locale, justitie si administratie publica.
[youtube http://www.youtube.com/watch?v=CAcvw2SeWB0&w=420&h=315]

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow