26 C
Paşcani
duminică, iunie 26, 2022
Array

Un pascanean se crede buricul pamantului. “Nu are nimeni ce sa-mi faca” a strigat catre politisti

Unii pascaneni au comportamente din cele mai ciudate in spatiile publice sau chiar in locuinte. Zilele trecut un pascanean s-a crezut mai presus decat oricine si orice pe lumea aceasta si a facut un scandal monstru intr-o benzinarie din Pascani dupa care a afiramt ca nimeni nu ii poate face nimic.

Pe 14 octombrie, Afloarei Andrei de 38 ani din Pascani, se afla in statia peco Petrom, de pe strada Gradinitei, cand a inceput sa injure si sa ameninte cu acte de violenta,  doi cetateni pascaneni.

Angajatii din peco au chemat in ajutor politistii locali. Cand a zarit politstii, barbatul a luat-o razna de tot refuzand orice dialog cu ei, ba mai mult le-a strigat in gura mare ca este intangibil.

Cu toate acestea politstii l-au “atins” cu o amenda in valoare de 200 ron pentru disturbarea ordinii si linistii publice.

Un alt pascanean a facut scandal cateva zile mai tarziu, de data aceasta in propria locuinta deranjand un bloc intreg. In data de 20 octombrie, Florin Chiriac de 55 ani din Pascani,  tipa ca isi va bate sotia si fiul, deranjandu-si vecinii, care au chemat Politia Locala. Barbatul a fost calmat cu o amenda de 200 ron pentru disturbarea linsitii publice.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow