10.8 C
Paşcani
vineri, martie 24, 2023
Array

Un pascanean s-a urcat pe o macara, in Bucuresti si ameninta ca se va arunca in gol – VIDEO

Ionut Daniel Strugariu, poreclit Cobra, a pus bucureștenii în acțiune de la primele ore ale zilei, cățărându-se pe o macara și amenințând că se sinucide. Condamnat de 2 ori pentru tâlhărie și o dată pentru viol, Cobra a stat la pușcărie de 3 ori consecutiv, încă de la 16 ani, iar la astfel de gesturi extreme nu a recurs pentru prima dată.
Acum 11 ani a folosit aceeași metodă, stând 4 ore tot pe o macara lăsată nesupravegheată, în fața blocului G2B din Pașcani, pentru a-și convinge iubita, care se căsătorise cât timp a fost el închis,să reia relația lor.

Femeia provenită și ea dintr-o familie destrămată, avusese parte de bătăi crunte cât a locuit cu acesta în Hîrlău, iar amenințările bărbatului nu au avut niciun efect asupra ei, rudele acesteia fiind însă cele care au discutat cu el, iar în cele din urmă a renunțat la hotărârea sa necugetată și a coborât singur.

Ajuns subiect de breaking news încă de duminica dimineață pe televiziunile nationale, ”Ioan Strugariu, în varsta de aproape 45 de ani, s-a urcat pe o macara in Bucuresti, amplasata la un bloc cu peste 11 etaje, aflat in constructie, si a amenintat ca se arunca in gol. La fata locului au ajuns imediat pompierii si autoritatile in urma unui apel la 112.”

Din informațiile precedente, se pare că bărbatul provine dintr-o familie cu numeroase probleme,el mai având 10 frați, toți certați cu legea, iar părinții săi au decedat după ce a fost închis, existând suspiciuni asupra morții propriului tată, așa cum declara în 2004, colonelul Neculai Iftode, seful de stat major al Grupului de Pompieri Iasi.”Cunosc situatia acestui tanar. A stat in inchisoare de trei ori consecutiv, ultima data facand 4 ani pentru talharie. S-ar parea ca accidentul in care a fost implicat tatal lui nu a fost chiar un accident, ci Ionut ar fi contribuit la moartea batranului lui tata, insa nu s-a dovedit asta.”

Încă se poartă negocieri cu Ionuț Strungariu, din declarațiile sale aflându-se că acesta este certat cu o familie din Pașcani și dorește să stea de vorbă cu un parlamentar și cu presa despre nemulțumirile pe care le are.

Perimetrul din zona șantierului este acum asigurat, nu mai au voie în zonă decât autoritățile și persoanele care locuiesc în blocul alăturat, care trebuie să se legitimeze pentru a putea trece.

Vom reveni cu amanunte.

 

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow