0.2 C
Paşcani
sâmbătă, februarie 4, 2023

Un păşcănean s-a plimbat zece ani prin toată Europa cu un permis de conducere falsificat

 * omul plătise pentru act 850 euro unui anume „Figo” * a fost prins, cu totul întâmplător, la Hălăuceşti * cercetat pentru „fals material în înscrisuri oficiale” şi „uz de fals”, a scăpat de aceste acuzaţii, „Figo” n-a putut fi găsit * zilele trecute, a scăpat şi de-a treia infracţiune, intervenind prescripţia

Nicuşor B. este de loc dintr-o comună de lângă Paşcani, a absolvit doar opt clase şi multă vreme a lucrat ca fierar-betonist pe şantierele din mai toată Europa. În 2007, el strânsese deja destui bani pentru a-şi cumpăra o maşină, ştia la cineva, în Italia, un Opel în stare excelentă, dar n-avea permis de conducere.

Într-o zi din vara acelui an, în timp ce mergea cu trenul de la Paşcani la Bucureşti, s-a nimerit în compartiment cu un cetăţean italian, care s-a recomandat „Figo”. Din vorbă-n vorba, i-a povestit acestuia despre problema sa, iar tizul marelui fotbalist s-a oferit să-l ajute. Contra sumei de 875 euro, Nicuşor s-a trezit în posesia îndelung râvnitului carnet. Şi-a cumpărat maşina, pe care a condus-o nestingherit, vreme de aproape zece ani, prin tot continentul.

Continuarea pe Evenimentul 

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow