27.4 C
Paşcani
vineri, iulie 30, 2021
27.4 C
Paşcani
vineri, iulie 30, 2021

Un păşcănean, preşedinte al unei uniuni de învăţământ particular

Un păşcănean a fost ales în funcţia de preşedinte al UniunIi Naționale pentru Dezvoltarea Învățământului Preuniversitar Particular din România. Este vorba despre prof. Dr. Viorel Enea, membru fondator al Uniunii din anul 2000. Evenimentul a avut loc la întâlnirea reprezentanților fundațiilor, asociațiilor și unităților de învățământ particular din Regiunea Sud, organizată pe 24 mai la Târgovişte. Mandatul este pentru o perioadă de 5 ani de zile.
Viorel Enea este fondatorul şi directorul singurei scoli private din Paşcani, Centru de Studii “Sfefan cel Mare şi Sfânt”, unitate care s-a dezvoltat în alte 8 oraşe din ţară, printre care municipiul Bucureşti.
În aceeaşi şedinţă au fost stabilite şi principalele obiective privind dezvoltarea uniunii precum şi o serie de propuneri pentru îmbunătățirea legislației în domeniul învăţământului particular.

Ce părere ai?

Meteo

Paşcani
cer senin
27.4 ° C
29.1 °
24.2 °
62 %
1.2kmh
0 %
vin
30 °
sâm
32 °
Dum
32 °
lun
35 °
mar
26 °

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

Politica si cadourile pentru copii

Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

Administratie si politica, fara suflet

PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

PULSUL ZILEI