3.5 C
Paşcani
marți, noiembrie 29, 2022
Array

Un pășcănean nu și-a plătit chiria de 9 ani de zile

Atitudine incredibila din partea unui locatar de la blocul ANL G2B din Pascani. Desi are datorii de peste 80.000 lei pentru ca nu si-a achitat chiria de 9 ani de zile, Corneliu Roman a solicitat prelungirea contractului pe perioada nedeterminata. Cererea a fost adresata direct primarului la audientele de saptamana trecuta motivand ca daca nu va rezolva aceasta problema urmeaza sa ramana si fara curent electric, caldura si apa.
Barbatul este casatorit si are doi copii. Ambii soti sunt salariati venitul lor lunar fiind de peste 1600 de lei. El sustine ca nu ii ajung banii de pe o luna pe alta motiv pentru care nu si-a achitat chiria de cand s-a mutat in casa noua. Nici angajamentele de esalonare a datoriei nu au fost respectate motiv pentru care a fost dat in judecata.

In replica, reprezentantii Primariei spun ca nu pot sa ii reinnoiasca contractul de inchiriere pana cand nu sunt recuperate datoriile. Totusi familia nu va fi aruncata in strada ci va ramana in locuinta pana la gasirea unei solutii de compromis. Asta chiar daca conform prevederilor, Primaria ar fi trebuit sa repartizeze apartamentul unei alte familii de tineri care asteapta de ani de zile o locuinta.

Mentionam ca Primaria Pascani are de recuperat cca 3 miliarde de lei vechi de la locatarii ANL, pentru chirii , unii dintre ei fiind deja trimisi in judecata.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow